Topul Firmelor 2022 – Gala Excelentei in Afaceri, din judetul Prahova

Topul Firmelor 2022 – Gala Excelentei in Afaceri, din judetul Prahova

Vineri seara a avut loc evenimentul organizat de Camera de Comert si Industrie Prahova, „Topul Firmelor 2022” – Gala Excelentei in Afaceri din judetul Prahova.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

La eveniment au fost prezenti si pefectul Virgiliu Nanu si subprefectul Emil Draganescu, acestia asigurandu-i pe reprezentanții mediului de afaceri de toata disponibilitatea Prefecturii Prahova in contextul dezvoltării unui parteneriat corect, stabil și pe termen lung.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

《“Topul firmelor” este gala succesului mediului de afaceri din județ, este evenimentul dedicat performantei oamenilor de afaceri pentru a răsplăti continuitatea în activitate, eficienţa şi competitivitatea, spiritul antreprenorial, abilitatea de a genera idei și creativitatea.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Felicitări firmelor premiate!

Sunteți modele de reușită, perseverență și adaptabilitate.

Felicitări domnului Președinte Aurelian Gogulescu si întregii echipe a Camerei de Comerț și Industrie Prahova, pentru organizarea celui mai important eveniment din viața mediului de afaceri prahovean, care promovează excelența companiilor din județ., se arata in mesajul postat pe pagina Prefecturii Prahova.