Topul Firmelor 2022 – Gala Excelentei in Afaceri, din judetul Prahova

Topul Firmelor 2022 – Gala Excelentei in Afaceri, din judetul Prahova

Vineri seara a avut loc evenimentul organizat de Camera de Comert si Industrie Prahova, „Topul Firmelor 2022” – Gala Excelentei in Afaceri din judetul Prahova.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

La eveniment au fost prezenti si pefectul Virgiliu Nanu si subprefectul Emil Draganescu, acestia asigurandu-i pe reprezentanții mediului de afaceri de toata disponibilitatea Prefecturii Prahova in contextul dezvoltării unui parteneriat corect, stabil și pe termen lung.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

《“Topul firmelor” este gala succesului mediului de afaceri din județ, este evenimentul dedicat performantei oamenilor de afaceri pentru a răsplăti continuitatea în activitate, eficienţa şi competitivitatea, spiritul antreprenorial, abilitatea de a genera idei și creativitatea.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Felicitări firmelor premiate!

Sunteți modele de reușită, perseverență și adaptabilitate.

Felicitări domnului Președinte Aurelian Gogulescu si întregii echipe a Camerei de Comerț și Industrie Prahova, pentru organizarea celui mai important eveniment din viața mediului de afaceri prahovean, care promovează excelența companiilor din județ., se arata in mesajul postat pe pagina Prefecturii Prahova.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191