Topul Firmelor 2022 – Gala Excelentei in Afaceri, din judetul Prahova

Topul Firmelor 2022 – Gala Excelentei in Afaceri, din judetul Prahova

Vineri seara a avut loc evenimentul organizat de Camera de Comert si Industrie Prahova, „Topul Firmelor 2022” – Gala Excelentei in Afaceri din judetul Prahova.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

La eveniment au fost prezenti si pefectul Virgiliu Nanu si subprefectul Emil Draganescu, acestia asigurandu-i pe reprezentanții mediului de afaceri de toata disponibilitatea Prefecturii Prahova in contextul dezvoltării unui parteneriat corect, stabil și pe termen lung.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

《“Topul firmelor” este gala succesului mediului de afaceri din județ, este evenimentul dedicat performantei oamenilor de afaceri pentru a răsplăti continuitatea în activitate, eficienţa şi competitivitatea, spiritul antreprenorial, abilitatea de a genera idei și creativitatea.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Felicitări firmelor premiate!

Sunteți modele de reușită, perseverență și adaptabilitate.

Felicitări domnului Președinte Aurelian Gogulescu si întregii echipe a Camerei de Comerț și Industrie Prahova, pentru organizarea celui mai important eveniment din viața mediului de afaceri prahovean, care promovează excelența companiilor din județ., se arata in mesajul postat pe pagina Prefecturii Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191