1000 de cazuri de COVID, cu trend imediat de creștere. Declarațiile ministrului Sănătății, Alexandru Rafila

1000 de cazuri de COVID, cu trend imediat de creștere. Declarațiile ministrului Sănătății, Alexandru Rafila

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că sunt în jur de de cazuri de COVID, în România, dar a subliniat că în urma estimărilor, după una sau două săptămâni de creștere, numărul infectărilor va scădea, iar situaţia va intra în normal, informează

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Rafila a precizat că fiecare unitate sanitară ia măsuri interne privind cazurile de infecții cu SARS-COV-2.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

”În momentul de faţă, măsurile sunt cele care se iau în mod obişnuit atunci când discutăm despre o boală transmisibilă pe care respiratorie. Fiecare unitate sanitară ia măsuri interne, sunt abilitaţi de lege să ia măsuri interne pentru a limita transmiterea în spital, gruparea pacienţilor în funcţie de situaţie”, a spus Rafila.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Ministrul Sănătăţii este de părere că în una sau două săptămâni situaţia va reveni la normal.

”În jur de de cazuri pe zi avem în momentul de faţă, dar nu discutăm decât de o anumită aglomerare la nivelul unor spitale de boli infecţioase, însă măsurile care se iau şi când e vorba de gripă, de exemplu, sunt similare şi pentru infecţia cu noul coronavirus. Probabil că vom mai avea una-două săptămâni de creştere şi ulterior situaţia va începe să intre în normal”, a precizat Rafila.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191