1,3 milioane de euro, bani europeni, pentru asfaltarea mai multor strazi din Ploiesti. Vezi lista

1,3 milioane de euro, bani europeni, pentru asfaltarea mai multor strazi din Ploiesti. Vezi lista

Primăria Municipiului Ploiești a semnat contractul de finanțare europeană nerambursabilă prin Programul Operațional Regional, Axa Prioritară 9 – Dezvoltare locală plasată sub responsabilitatea comună (DLRC) – GAL Ploiești, pentru proiectul: “Reabilitarea sistemului rutier (asfaltarea străzilor) pentru îmbunătățirea accesului la servicii al persoanelor aflate în risc de sărăcie și excluziune socială (străzile: Mimiului, Beiuș, Astra, Fierarilor, Fabricilor, Palanca, Brădetului și Smârdan)”.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

Valoarea totală a proiectului este de 6.395.927.69 lei (1.346.086.01 €), din care suma eligibilă este de 3.077.845.57 lei (647.762.93 €), iar termenul pentru finalizarea investiției este 31.12.2023.
Obiectivul general al Strategiei de Dezvoltare Locală a Municipiului Ploiești este reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie sau excluziune socială în Zona Urbană Marginalizată, alături de îmbunătățirea calității vieții, creșterea coeziunii sociale, îmbunătățirea mediului de viată, creșterea economică în teritoriu, cât și ameliorarea calității mediului și diminuarea surselor de poluare.
Se estimează că investiția finalizată va deservi aproximativ 1000 locuitori.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

În Etapa 1 vor fi reabilitate străzile Mimiului, Fabricilor și Brădetului, întrucât doar acestea sunt intabulate și libere de sarcini, putând îndeplini astfel condițiile de eligibilitate din cadrul ghidului solicitantului.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Precizăm în acest context că, strada Mimiului, cu o lungime estimată pentru asfaltare de 654m (6527 mp), asigură legătura riveranilor spre Bulevardul Petrolului și strada Fabricilor.
De asemenea, strada Fabricilor, cu o lungime estimată pentru asfaltare de 785m (8255 mp), asigură legătura riveranilor spre Bulevardul Petrolului și strada Mimiului.

Totodată, strada Brădetului, cu o lungime estimată pentru asfaltare de 260m (1584 mp), asigură legătura riveranilor spre Bulevardul Petrolului și strada Fabricilor.

Celelalte străzi (Beiuș, Astra, Fierarilor, Palanca, Smârdan), tratate în cadrul documentației tehnico-economice, faza DALI, vor face obiectul unei investiții viitoare, după definitivarea situației juridice și a documentelor de proprietate pentru acestea.

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191