2 ingrediente banale te scapă rapid de părul alb. Uită de vopsea pentru totdeauna

2 ingrediente banale te scapă rapid de părul alb. Uită de vopsea pentru totdeauna

Pentru cei mai mulți dintre noi, părul alb nu este deloc ceva la care ne gândim în termeni pozitivi. Din păcate pentru noi, acesta este imposibil de evitat, iar odată cu trecrea anilor devine inevitabil faptul că ne vom confrunta cu acest fenomen. Ei bine, dacă vrem să scăpăm de părul alb într-un mod ieftin și natural, există două ingrediente banale la care putem apela.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

În cele mai multe cazuri, apariția părului alb se datorează vârstei, iar indiferent de cât de mult sport facem, sau cât de atenți suntem la dieta noastră, tot nu vom reuși să ne opunem trecerii timpului, care ne va albi părul. Desigur, potrivit celor de la , există și alți factori care pot grăbi acest proces, cum ar fi stresul, oboseala, sau, pur și simplu, o predispoziție genetică.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Ei bine, cum majoritatea dintre noi nu ne dorim deloc să vedem fire de păr albe atunci când privim dimineața în oglindă, deja există nenumărate metode naturale care ne pot ajuta să ne păstrăm culoarea naturală a părului nostru! Iar una dintre aceste metode este deosebit de accesibilă fiecăruia dintre noi, deoarece are nevoie doar de două ingrediente banale: ghimbir și ulei de măsline.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Mai precis, dacă vrem să apelăm la această metodă ingenioasă, tot ce trebuie să avem la dispoziție este apă, o rădăcină de ghimbir, cât și o linguriță de ulei de măsline. Pentru a pregăti această vopsea naturală, trebuie să dăm ghimbirul pe răzătoare, apoi să îl punem într-o oală cu apă pe care o vom lăsa pe aragaz până începe să fiarbă.

Apoi, ghimbirul trebuie înlăturat, iar apa lăsată să se răcească. Pasul final este să adăugăm lingurița de ulei de măsline în acest amestec, pentru a pune în valoare prorpietățile ghimbirului.

Pe lângă prorietățile sale culinare, ghimbirul conține și o mulțime de nutrienți extrem de utili pentru scalpul nostru, motiv pentru care este folosit în această metodă de a combate albirea părului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191