2 zodii cu șanse mari de a câștiga la Loto la începutul lunii martie

2 zodii cu șanse mari de a câștiga la Loto la începutul lunii martie

Prima lună din primăvara acestui an vine cu o serie de surprize pentru doi nativi ai acestui horoscop. Astrele se vor alinia în favoarea lor și vor crea un mediu prielnic pentru a deveni mult mai dezvoltați din punct de vedere financiar, dar și pentru a-și pune la încercare norocul. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Balanțele și Capricornii trag lozul câștigător în luna martie, atât timp cât își încearcă norocul la Loto. Șansele sunt foarte mari pentru ei să obțină marele premiu, iar acest lucru poate veni în viața lor când au cea mai mare nevoie. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Balanțele devin un magnet pentru bani 

Pe cât de consecvente și corecte sunt aceste zodii în mai toate aspectele vieții, pe atât de demoralizate devin atunci când nu reușesc să obțină ceea ce își doresc. Cu toate ca foarte putini nativi sunt pasionați de tot ce ține de jocuri norocoase, Balanțele trebuie să fie atente la propunerea cuiva de a pune, doar de curiozitate, un bilet la Loto, dar șansele sunt foarte mari să fie cel câștigător.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Capricornii sunt siguri pe instincul lor și pot câștiga bani frumoși

Capricornii care au manifestat în ultima vreme abundență financiară în viața lor se pot alege cu ea atât timp cât își ascultă intuiția și alege de pe biletul de la Loto numerele pe care simte ca trebuie sa le bifeze. Așa cresc șansele ca la începutul primăverii ghiocelul să vină cu surprize în materie financiară.

Atât pentru persoanele născute în semnul zodiacal al Balanței, dar și pentru cele din zodia Capriconului contează foarte mult ca banii câștigați să fie unii cinstiți, însă aleg rareori să vadă care este norocul lor și își încearcă norocul la Loto. Luna martie le oferă oportunități în mai multe domenii, nu doar financiar, astfel că cele două zodii pot face ajustări și modificări în mai multe aspecte ale vieții lor, atât timp cât simt nevoia să o facă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191