Prefectul Virgiliu Nanu îl laudă pe primarul din Mizil: „Un profesionist desăvârşit”

Prefectul Virgiliu Nanu îl laudă pe primarul din Mizil: „Un profesionist desăvârşit”

Prefectul județului Prahova, Virgiliu Nanu, si-a exprimat public aprecierea față de realizările primarului Mizilului, Silviu-Călin Negraru, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Cu o relație de prietenie solidă ce datează de mulți ani, prefectul Nanu și-a declarat sprijinul necondiționat pentru primarul Negraru, punand accent pe calitățile umane notabile ale edilului, subliniind că acestea nu pot să nu fie reflectate și în abilitățile sale profesionale.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Cu o perspectivă pozitiva asupra activității lui Negraru, prefectul de Prahova a afirmat că aceste acțiuni pot servi ca exemplu pentru orice edil din România.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Printre realizările notabile menționate de prefect se numără construcția unei grădinițe noi, dezvoltarea unei școli profesionale de excepție și lucrările la baze sportive, renovarea spitalului și multe altele, toate contribuind la dezvoltarea continuă a orașului Mizil.

Mesajul prefectului s-a încheiat cu cuvinte de recunoștință și onoare pentru prietenia și colaborarea cu primarul Negraru, ținând să-l felicite, în timpul unei vizite oficiale, însoțit de subprefectul Emil Drăgănescu și deputatul Bogdan Toader.

„Silviu-Calin Negraru este prietenul meu de mulți ani. Îl cunosc foarte bine pe omul acesta, iar o persoană cu astfel de calități umane nu poate să nu fie și un profesionist desăvârșit! Ceea ce face Silviu în Mizil poate fi oricând un studiu de caz pentru orice edil din România! Modul în care înțelege să-și motiveze echipa, dragostea pentru comunitatea sa, m-au impresionat profund!

Mizilul este un șantier în continuă dezvoltare. Aici se construiește o grădiniță nouă, o școală profesională așa cum ar trebui să fie în toate locurile, pentru ca toți copiii noștri să se întoarcă la meserii. De asemenea, se lucrează la baze sportive, renovarea spitalulu, etc!

Sunt onorat să am un astfel de prieten și coleg.
Astăzi l-am felicitat în timpul vizitei mele, alături de subprefectul Emil Drăgănescu și deputatul Bogdan Toader!”, a transmis prefectul Virgiliu Nanu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191