3 magazine online pe care să le eviți de Black Friday

3 magazine online pe care să le eviți de Black Friday

Românii așteaptă cu nerăbdare ofertele de Black Friday, pentru a profita din plin și a cumpăra tot ceea ce își doresc. Mulți aleg să achiziționeze produse online, însă ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există și înșelătoriile care circulă peste tot. Noi îți vom spune 3 magazin online pe care să le eviți de Black Friday. Iată la ce trebuie să fii atent de sărbătoarea reducerilor!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

În aceast an, Black Friday ar avea loc pe data de 10 noiembrie. Românii așteaptă cu nerăbdare sărbătoarea reducerilor, însă aceștia ar trebui să fie atenți la înșelătoriile care umblă pe Internet. Există 3 magazine care ar trebui evitate de Black Friday.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Magazinele care nu au o adresă și un număr de telefon în pagina de contact

Magazinele care nu au o adresă și un număr de telefon în pagina de contact trebuie neapărat evitate de Black Friday. Atunci când îți dorești să achiziționezi ceva online trebuie să ai mare atenție la aceste detalii.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Multe persoane fac înșelătorii de Black Friday și așteaptă ca oamenii să plaseze comenzile cu cardul, după care ei să nu le mai trimită și să rămână cu banii. Din acest motiv ar trebui să fii foarte atent la acest aspect.

Magazinele care nu au o politică de retur clară

De Black Friday ar trebui evitate magazinele online care nu au o politică de retur clară. Fiecare pagină de pe Internet care plasează comenzi ar trebui să conțină o secțiune care se numește „Retur”.

În această secțiune ar trebui să fie prezente informații pentru oamenii care își doresc să facă retur la anumite produse care fie nu le vin, fie nu le plac sau nu au venit așa cum ei și-au dorit.

Magazinele care au greșeli gramaticale sau texte traduse cu Google Translate

De asemenea, magazinele online care au greșeli gramaticale sau texte traduse cu Google Translate trebuie evitate de Black Friday. Mulți folosesc această metodă pentru a înșela oamenii.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191