3 obiecte ce nu trebuie să-ți lipsească din portofel. Atrag bogăția în viața ta

3 obiecte ce nu trebuie să-ți lipsească din portofel. Atrag bogăția în viața ta

Sunt mulți cei care cred în legea atracției și nu numai atunci când se confruntă cu probleme amoroase, ci și cu cele economice. De aceea există unele ritualuri care pot ajuta la atragerea mai multor bunuri economice. Totuși, acum vom vorbi despre obiectele pe care trebuie să le ai în portofel pentru a atrage bogăția în viața ta.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Există câteva farmece norocoase care vor ajuta la atragerea abundenței în viața ta, dar alte obiecte ar trebui să fie esențiale dacă cauți să atragi bogăția și nu ar trebui să încetezi să le porți în portofel, deoarece aceastea vor începe să-și facă treaba, odată ce sunt instalate în buzunar.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Obiectele care nu pot lipsi din portofel dacă vrei să atragi bogăție

Potrivit „La Opinión” există trei obiecte pe care trebuie să le ai în portofel pentru a atrage bogăția, deoarece de obicei emit o energie foarte puternică și devin norocoase, trebuie doar să le activezi astfel încât să înceapă să acționeze în profitul dvs.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Frunza de dafin

Dafinul vibrează cu energia succesului, puterii, înțelepciunii și victoriei. Grecii și romanii antici l-au folosit pentru a distinge oameni precum împărații, marii războinici, sportivii și gânditorii înțelepți. Când punem un laur în portofel, acesta este în ton cu energia banilor, deoarece este locul în care păstrăm facturile, monedele și cardurile de credit. Ne scoatem portofelul de fiecare dată când trebuie să facem o achiziție sau o investiție, așa că dafinul se asigură că cheltuielile menționate sunt de succes și nu numai, o încurajează și să revină la noi înmulțită.

O bacnotă

Este una dintre cele mai populare tradiții, care spune că a purta la noi o bancnotă de orice confesiune, atâta timp cât este din altă țară, garantează belșug și prosperitate. În Mexic, de exemplu, este obișnuit ca oamenii să folosească o bancnotă de un dolar în portofel ca amuletă. Înțelepciunea populară spune că nu trebuie să-l cheltuiești niciodată și să-l ții mereu în portofel.

Monedă chinezească

Unul dintre cele mai populare farmece Feng Shui sunt monedele chinezești, care au o gaură pătrată centrală care simbolizează uniunea energiilor yin și yang. Caracterele înscrise care îi împodobesc suprafața semnifică armonie și echilibru. De obicei, vin în pachete de trei, șase sau nouă monede și sunt adesea legate cu panglici roșii sau galbene. Alegerea roșului vine din asocierea Feng Shui cu vitalitatea, energia și protecția. Purtarea acestor monede ca un farmec în portofel sau în buzunar poate atrage noroc și abundență. Pe lângă cardurile și facturile tale, include aceste simboluri ale bogăției pentru a amplifica energiile pozitive.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191