3 plante pe care ar trebui să le așezi în bucătărie dacă vrei să atragi bogăția și abundența în casa ta

3 plante pe care ar trebui să le așezi în bucătărie dacă vrei să atragi bogăția și abundența în casa ta

Dacă doriți să vă îmbunătățiți economia, vă recomandăm să aveți oricare dintre aceste trei plante în bucătărie.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Plantele nu sunt doar un element natural de decor pentru casa noastră. Chestia este că, conform regulilor Feng Shui, putem profita și de puterile sale pentru a atrage bani și bogăție. Desigur, trebuie să știți ce exemplare sunt indicate și unde să le plasați. Pentru a atinge acest obiectiv, se recomandă să le aveți în bucătărie.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Dar pentru a ajuta vibrațiile rele să dispară și să atragă abundența, bogăția și prosperitatea, trebuie doar să plasați niște plante unde gătești și aceste energii vor ajunge de la sine. Asta pentru că, pentru Feng Shui, bucătăria reprezintă un loc de succes și prosperitate, așa că idealul este să o păstrezi mereu în ordine și curată, astfel încât tot ce este bun să fie prezent în casă. Iată 3 plante pe care trebuie să le ai în bucătărie pentru a atrage bogăția și abundența

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Busuioc

Busuiocul este folosit pentru diverse feluri de mâncare și băuturi, dar are și o mare putere care ajută la protejarea și curățarea energiilor. Având-o în bucătărie va atrage vibrații pozitive, bani și abundență. Puteți chiar să îi tăiați frunzele pentru a asezona diferite alimente, așa că va exista un dublu beneficiu.

Mentă

O altă plantă pe care ar trebui să o ai în bucătărie, conform Feng Shui, este menta. Frunzele sale au proprietăți energetice capabile să atragă bogăția și prosperitatea. Acest exemplar are avantajul că respinge și insectele precum rozătoarele și gândacii. Și de parcă nu ar fi de ajuns, aroma proaspătă va fi folosită pentru a pregăti băuturi reci cu lămâie și ghimbir, ca să numim câteva dintre alte multe beneficii ale acestei plante.

Muşeţel

În fine, una dintre plantele care nu poate lipsi în bucătărie este mușețelul. Aroma sa este cauza bogăției și prosperității în viața noastră. În plus, are proprietăți curative și terapeutice, așa că o infuzie înainte de culcare va avea multiple beneficii pentru organism.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191