3 semne zodiacale ar putea avea o săptămână de coșmar. Nimic nu le va merge bine și vor simți că le fuge pământul de sub picioare

3 semne zodiacale ar putea avea o săptămână de coșmar. Nimic nu le va merge bine și vor simți că le fuge pământul de sub picioare

Astrologii vin cu vești proaste pentru trei semne ale zodiacului. Săptămâna care urmează nu va fi exact cum au visat și au parte doar de vești proaste. Află dacă te numeri printre nativii care ar putea fi urmăriți de ghinion.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Săptămâna vine cu probleme pentru trei semne ale zodiacului. Acești nativi trebuie să aibă mare atenție, perioada nefastă va trece cu bine dacă nu vor lua decizii pripite. Te numeri printre zodiile care vor avea o săptămână grea?

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Capricorn

Renumiți pentru ambiția și dorința lor de succes în carieră, Capricornii par să nu fie niciodată doborâți. Cu toate acestea, în unele cazuri, influența planetelor poate aduce ghinion pentru această zodie. Te vei simți epuizat, emoțional și nu vei reuși să te concentrezi deloc. Totul ți se va părea mai greu ca niciodată, dar, ascultă-ți mintea și corpul și totul va veni de la sine. Petrece-ți mai mult timp alături de oamenii care te iubesc. Vei reuși să ieși din această stare proastă.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Berbec

Ceva s-ar putea încheia în cariera ta. Nu te simți în apele tale, nu mai ai încredere în tine și nu știi ce să mai faci că să-ți fie bine. De asemenea, ar putea apărea dificultăți în comunicare, ceea ce poate duce la frustrare și tensiune suplimentară. Nu te înțelegi cu nimeni și nu înțelegi ce se întâmplă în jurul tău. Încearcă să tragi aer în piept și să te gândești că totul va fi bine. Nu te mai stresa!

Rac

Racii sunt cunoscuți pentru natura lor emoțională și legătura puternică cu familia și mediul lor familiar, însă, este posibil să apară  conflicte familiale sau probleme legate de casă și locuință. Și pe plan amoros, o relație la care ai ținut cu dinții se poate apropia de final. Vei vărsa lacrimi și vei suferi, dar, amintește-ți că, nu toată lumea trebuie să rămână în viața ta. Este important să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu iei decizii pripite.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191