3 seriale Netflix ce apar în iulie și pe care nu trebuie să le ratezi. Se anunță a fi de mare succes

3 seriale Netflix ce apar în iulie și pe care nu trebuie să le ratezi. Se anunță a fi de mare succes

Netflix vine în luna iulie cu o mulțime de seriale noi, fiind vorba despre producții pe care nu trebuie să le ratezi! Click! îți dezvăluie 3 producții care se anunță a fi de mare succes!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

„Survival of the Thickest” 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

 „Survival of the Thickest” o are în centrul acțiunii pe Mavis Beaumont (Michelle Buteau). Mavis abia ce s-a despărțit de partenerul său și se vede nevoită, pe neașteptate, să-și refacă viața ca stilistă. Ea este hotărâtă nu doar să supraviețuiască, ci și să prospere cu sprijinul familiei sale alese, o atitudine pozitivă față de corpul său și o atitudine super sexy! Mavis este o femeie mândră de aspectul său și este gata să facă față tuturor provocărilor. New York-ul nu este pregătit pentru ea, cu siguranță. Serialul este inspirat de cartea de memorii comice a lui Michelle Buteau, care alături de Tone Belle vor face o echipă excelentă în serial. Producția se lansează pe 13 iulie. 

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

„The Out-Laws”

„The Out-Laws” este cea mai recentă comedie de acțiune de la Netflix, cu Adam DeVine în rolul lui Owen, un agent de securitate la o bancă, care face tot posibilul să îi cucerească pe părinții logodnicei sale, pe care îi întâlnește pentru prima dată la nuntă. Dar când banca sa este jefuită, Owen bănuiește că hoții ar putea fi viitorii săi socri și este pe cale să aibă parte de o experiență de neuitat, plină de revelații șocante și mistere. Filmul de comedie polițistă este regizat de Tyler Spindel și scris de Evan Turner și Ben Zazove, fiind o producție Adam Sandler pentru Netflix. Deși Sandman nu joacă în acest film, distribuția din The Out-Laws îi include pe Ellen Barkin, Pierce Brosnan și Richard Kind, printre multe alte fețe cunoscute în filme și televiziune. Serialul se lansează pe 7 iulie.

„They cloned Tyrone”

O serie de evenimente ciudate aruncă un trio inedit (John Boyega, Teyonah Parris și Jamie Foxx) într-un labirint care duce la o conspirație sinistră”, spune sinopsisul de pe Netflix pentru filmul „They cloned Tyrone”. Serialul îi aduce în prim plan pe John Boyega, Jamie Foxx, Teyonah Parris, fiind regizat de Juel Taylor, scenaristul filmului Creed II, care își face debutul în regia de film. Taylor a scris, de asemenea, scenariul împreună cu Tony Rettenmaier. În timp ce trailerul nu dezvăluie cine face clonarea sau de ce, totul se întâmplă într-un „laborator ciudat”, accesibil printr-un lift care pare să fie ascuns într-un magazin. Filmul este o odă adusă filmelor Blaxploitation din anii ’70 – iar Taylor a explicat pentru că, deși a vrut să fie amuzant, „este un film de mister înainte de toate”. Serialul va fi lansat pe 21 iulie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191