3 zodii care vor avea o întâlnire neașteptată între 19 și 26 septembrie. Vor fi obligate să regândească anumite planuri și obiective

3 zodii care vor avea o întâlnire neașteptată între 19 și 26 septembrie. Vor fi obligate să regândească anumite planuri și obiective

Aceste zile vin cu o întâlnire surprinzătoare și neașteptată pentru oamenii născuți în ani guvernați de aceste 3 animale din Horoscopul chinezesc.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Factorul surpriză nu este ceva pentru care cineva este de obicei pregătit. Fie că sunt surprize pozitive sau negative, necesare sau dispensabile, atunci când rutina noastră este alterată de apariția unui eveniment neprevăzut, toate planurile noastre se pot schimba de la un moment la altul. Și, în cadrul Horoscopului chinezesc, nu toți oamenii reacționează în același mod la ceva neașteptat.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Și, la fel ca în astrologia tradițională, în astrologia orientală fiecare dintre animale (aici sunt 12 animale și fiecare marchează și guvernează un an întreg) are propriile sale caracteristici distinctive, atât în ​​ceea ce privește personalitatea, cât și viziunea asupra lumii. 3 animale ale Horoscopului Chinezesc, în mod surprinzător, vor întâlni (sau reîntâlnesc în unele cazuri) oameni și situații care îi vor obliga să regândească planuri și obiective. Iată care sunt cele 3 zodii ale Horoscopului chinezesc care vor avea o întâlnire neașteptată în perioada 19-26 septembrie

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Cal (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 și 2014)

Ca și în lumea animală, în astrologia orientală calul se caracterizează prin impulsul său, care se transformă adesea în curiozitate. Sunt oameni cărora nu le este frică de aventură, de necunoscut. Cu toate acestea, în această perioadă, o situație de muncă neprevăzută le va trece în cale. Și nu va fi prea favorabilă, mai exact. Cu toate acestea, cu agilitatea și priceperea lor, ei vor putea să o depășească și să avanseze.

Maimuță (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 și 2016)

Perioada 19-26 septembrie va veni cu o întâlnire neprevăzută și pentru cei născuți în anii conduși de Maimuță în cadrul astrologiei orientale. În acest caz, va fi cu o anumită persoană pe care nu ați cunoscut-o. Dar, urmându-ți intuiția, vei ști să faci față acestei întâlniri neașteptate care, dacă știi să profiti, va avea un impact favorabil asupra vieții tale.

Câine (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 și 2018)

În ceea ce privește bărbații și femeile născuți în anii Câinelui din cadrul Horoscopului chinezesc situația neprevăzută va veni – în cazul lor – cu o întâlnire deosebită cu o persoană pe care o cunosc deja și despre care nu au mai auzit nimic de mult.

Deși oamenii stăpâniți de Câine în astrologia orientală au tendința de a avea cu ușurință încredere în alți oameni, este important ca – în anumite ocazii – să rămână sceptici și să nu se încreadă total celor pe care tocmai i-au întâlnit. Pentru că nu toată lumea are intențiile bune pe care le crede de obicei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191