3 zodii lovite de trecut, în perioada 18-25 ianuarie. Greșelile pe care le-au făcut se întorc precum un bumerang

3 zodii lovite de trecut, în perioada 18-25 ianuarie. Greșelile pe care le-au făcut se întorc precum un bumerang

Chiar dacă unii speră că au reușit să „trișeze” soarta și să scape fără mari consecințe pentru unele greșeli din trecut, astrele le vor demonstra că nu le-au uitat niciodată acțiunile. Iar pentru 3 zodii, karma va veni precum o lovitură de bumerang.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Săgetătorul se confruntă cu greșelile trecutului 

Săgetătorului i se aduc în față propriile greșeli sau nedreptăți comise în relațiile anterioare. Această perioadă este dedicată confruntării cu trecutul și acceptării consecințelor acțiunilor trecute. Cei care au înșelat sau au fost nedrepți în relații pot resimți acum suferința ca rezultat al propriilor acțiuni. Iubiri pierdute, încredere distrusă și relații afectate sunt elemente ale acestei karme relaționale.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Dacă ați crezut că puteți scăpa bazma curată în cazul în care ați înșelat, ei bine să știți că minciuna are picioare scurte, iar greșelile se întorc. Dacă i-ați provocat suferință partenerului acest lucru nu va fi iertat de Univers, iar greșelile se vor plăti. Este momentul pentru săgetători să înțeleagă că greșelile din trecut nu rămân fără consecințe. Regretul și remușcările pot fi etape necesare pentru a începe procesul de vindecare și reconciliere cu sine. Se spune că vor fi răsplătiți cu aceeași monedă, așa că singura variantă este să se căiască și să înceapă o viață nouă și să își schimbe tot stilul de viață și comportamentul în profunzime. 

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Scorpionii vor plăti și ei pentru greșelile din trecut

Scorpionii se vor confrunta cu răutăți din partea celor din jur, de multe ori ca „plată” pentru momentele din trecut în care și ei au greșit. Totodată, nativii acestei zodii se vor putea confrunta cu probleme financiare serioase, iar indiferent cât de creativi ar fi, le va fi foarte greu să găsească soluții care să-i scoată din impas.

Berbecii suferă pentru trecutul lor

Nativii zodiei berbec riscă să piardă sume importante de bani, dar cel mai rău lucru este acela că vor risca să piardă prieteni. Și totul din vina lor. Sfatul astrologilor pentru cei din zodia berbec este să se liniștească și să încerce să înțeleagă că nu toată lumea se învârte în jurul propriei lor persoane. Berbecii ajung în punctul în care plătesc pentru fiecare greșeală, chiar și minoră, din trecut. 

Leii se vor lansa în ianuarie 

Leii vor străluci, pur și simplu, în luna ianuarie, iar carisma și creativitatea lor îi va ajuta să iasă în evidență. Astfel, ei vor reuși să atragă atenția, atât la nivel profesional, cât și în ceea ce privește interacțiunile sociale. Mai mult, leii vor fi în centrul unor proiecte inovatoare și vor avea ocazia să-și pună în valoare abilitățile.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191