3 zodii se vor reuni cu o dragoste din trecut începând cu 10 octombrie

3 zodii se vor reuni cu o dragoste din trecut începând cu 10 octombrie

Această nouă săptămână a lunii octombrie vine cu noi surprize, mai ales în ceea ce privește astrologia, iar potrivit unor experți în domeniu anumite semne ale zodiacului se vor reuni cu o dragoste din trecut începând cu data de 10 a acestei luni care îi va dezechilibra.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

După cum se știe, nu doar evenimentele astronomice influențează previziunile astrologiei, ci și schimbările de ciclu, în acest caz fiind trecerea de la o săptămână la alta, motiv pentru care experții au aruncat niște prevestiri pentru semnele zodiacului, întrucât unii se vor reuni cu o dragoste din trecut începând cu 10 octombrie.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Semnele zodiacale care se vor reuni cu o dragoste din trecut

Potrivit unor experți în astrologie, există doar câteva semne zodiacale care se vor reuni cu o dragoste din trecut începând cu 10 octombrie, dezechilibrându-se și făcându-i să ia decizii grele cu privire la viața lor amoroasă. De aceea trebuie să fie foarte precauți atunci când iau fiecare etapă.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Şobolan

În primul rând, oamenii născuți în anul Șobolanului sunt fermecați și pricepuți să formeze legături solide, atât de prietenie, cât și de cuplu. Pentru ei, legătura emoțională cu cealaltă persoană este esențială atunci când se formează o relație. Cu toate acestea, în aceste zile, oamenii din această zodie s-ar putea reconecta cu o relație din trecutul lor.

Iepure

Pe de altă parte, oamenii din zodia Iepure se remarcă prin sensibilitate și generozitate. Sunt ființe care prețuiesc profund dragostea și legăturile unui cuplu, pe lângă faptul că sunt pasionate și înțelegătoare cu oamenii din jurul lor. În aceste zile, ai putea experimenta o reuniune pasională cu unul dintre partenerii tăi din trecut.

Cal

În cele din urmă, oamenii din zodia Cal sunt aventuroși și pasionați. Își trăiesc relațiile amoroase cu mare intensitate și le este greu să se lase. Prin urmare, se pot reconecta cu o dragoste din trecut în următoarele zile din octombrie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191