3 zodii vor avea parte de transformări majore în a doua jumătate a lunii octombrie. Destinul li se schimbă radical

3 zodii vor avea parte de transformări majore în a doua jumătate a lunii octombrie. Destinul li se schimbă radical

Luna octombrie nici nu și-a intrat bine în grații, căci deja astrele vin cu noi atenționări ce-i vizează pe trei nativi ai horoscopului. În doar câteva zile, începând cu cea de-a doua jumătate a anului în curs, viața lor se va schimba radical în urma unor evenimente neașteptate. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Mai concret, pentru Pești, Scorpion și Rac, lucrurile pot căpăta o altă întorsătură. Amintim aici de încheierea vechilor capitole din viață pentru a permite altelor noi să le înfrumusețeze viitorul. De asemenea, și planul amoros joacă un rol destul de important. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Peștii rezolvă problemele în familie 

Acești nativi tind să fie adevărați maeștrii în arta conflictelor, atunci când o situație nu le este favorabilă. Nu reușesc să se controleze decât foarte greu, fapt care le permite să izbucnească adevărate crize de nervi. 

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

A venit momentul însă ca viața să le dea o lecție și să învețe să-i aprecieze pe cei care le sunt aproape, în ciuda micilor conflicte și nemulțumiri care mai apar. Așadar, Peștii sunt vizați în a doua jumătate a lunii octombrie și vor fi nevoiți să învețe prin prisma unor evenimente să își controleze reacțiile și să pună mai mult preț pe cei dragi. 

Scorpionii își croiesc un nou drum în viață 

Pentru nativii nemulțumiți de relația în care se află, de jobul pe care îl au sau de casa în care locuiesc, a venit momentul oportun schimbărilor. Fie o despărțire sau o concediere îi poate forța să facă schimbările de care au nevoie. Deși pe moment aceste evenimente pot fi unele dureroase, neplăcute, acest lucru face parte din procesul schimbării prin care vor trece în lunile următoare și vor reuși să aspire spre un viitor mai strălucit. 

Racii încep o frumoasă poveste de dragoste 

Viața de până acum a acestor nativi putem spune că a fost plină de evenimente de mare încărcătură emoțională. Dacă până în prezent Racii au avut relații disfuncționale, atât pe plan amoros, cât și social sau profesional, acest lucru se va schimba radical. 

Vor avea curaj să își mărturisească sentimentele pe care le au față de o persoană pe care o consideră diferită față de celelalte, însă până acum frica de iubire le-a pus bețe în roate. 

Astrele le recomandă să își asculte inima în acest caz și să nu lase o posibilă iubire, o poveste de dragoste să le scape printre degete. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191