3 zodii vor fi ocrotite de îngeri în a doua jumătate a lunii septembrie. Îi vor călăuzi la orice pas, iar norocul va fi de partea lor

3 zodii vor fi ocrotite de îngeri în a doua jumătate a lunii septembrie. Îi vor călăuzi la orice pas, iar norocul va fi de partea lor

Deja ne apropiem de jumătatea lunii septembrie, iar alături de schimbările din calendar, astrele se mișcă la fel de repede și spectaculos! Aceste trei zodii vor avea un final de lună plin de noroc, iar îngerii le vor ocroti la fiecare pas!

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Înaintăm tot mai repede spre a doua jumătate a lunii septembrie, iar această perioadă va fi una plină de noroc pentru trei zodii! Acestea se vor simți ocrotite de îngeri la orice pas, iar veștile bune nu vor întârzia să apară pentru ele!

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Aceste zodii vor avea un final de lună perfect, iar norocul va fi de partea lor!

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Pești

Pentru nativii din zodia Pești, toamna acestui an va fi o perioadă nesperat de bună. Mai ales dacă se numără printre cei care trec acum printr-o perioadă mai lungă de burlăcie și simt un gol emoțional în viața lor, astrele le pot pune în față o poveste de dragoste parcă desprinsă din filme! Peștii vor avea parte de un final de lună extrem de norocos, în care pot dezvolta o relație profundă alături de un nou partener, iar de această dată, nativii acestei zodii au toate șansele ca acest partener să le rămână alături pentru tot restul vieții.

Scorpion

Pentru Scorpioni, a doua jumătate a lunii septembrie îi va surprinde! Mai ales dacă începutul toamnei a fost unul mai dificil, nativii din această zodie se pot simți descurajați și lipsiți de motivație, însă astrele vor schimba complet situația din viața scorpionilor! Aceștia vor avea noroc atât pe plan financiar, cât și în relațiile cu cei din jur, indiferent dacă vorbim aici despre rude, prieteni, sau persoana iubită!

Vărsător

Pentru nativii din zodia Vărsător, finalul lunii septembrie poate veni cu o mulțime de vești bune! Mai ales pe plan financiar, este posibil ca astrele să le pună în față o veste nesperat de bună, la care visau de mult timp. Așa că dacă vă numărați printre nativii acestei zodii, nu strică să vă încercați norocul la loterie pe la finalul acestei luni, deoarece astrele sunt de partea voastră!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191