3 zodii vor vărsa lacrimi amare în această toamnă. Urmează cea mai proastă perioadă a vieții lor

3 zodii vor vărsa lacrimi amare în această toamnă. Urmează cea mai proastă perioadă a vieții lor

Odată cu terminarea verii și începutul toamnei, viața va căpăta o altă traiectorie pentru trei zodii din horoscop. Liniștea le poate fi deranjată de anumite evenimente mai puțin plăcute, care își pot lăsa amprenta puternic asupra lor. Pentru acești nativi astrele nu vin cu vești foarte bune, însă sunt sfătuiți să încerce să privească și partea plină a paharului, oricât de greu le-ar fi. 

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Berbecii, Scorpionii și Leii se pot confrunta cu evenimente nu tocmai plăcute. Dacă până acum au avut parte de succes pe plan financiar și personal, este posibil ca din toamnă lucrurile să nu mai meargă atât de bine. 

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Berbecii vor avea de luat o decizie importantă 

Începe calvarul pentru Berbecii care încă nu știu ce decizie să ia într-un capitol important al vieții lor. Fie că vorbim despre partea profesională sau personală, aceștia trebuie să își asculte intuiția și să nu se lase influențați de factori din mediul exterior. 

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Odată ce vor ști ce să facă, acestor nativi le va fi mult mai ușor să își recapete puterea interioară și să lupte pentru ceea ce își doresc cu adevărat. Desigur, și aceste experiențe negative îi vor forma și îi vor ajuta să se cunoască mult mai bine. 

Scorpionii trebuie să rezolve probleme mai vechi din familie 

Deși iubesc să se înconjoare cu cât mai puține persoane și să păstreze în viața lor doar oamenii potriviți, probleme mai vechi ies la suprafață tocmai pentru că își caută rezolvarea. 

În ciuda faptului că Scorpionii au evitat pe cât posibil reconcilierea cu anumiți membri ai familiei, a venit timpul să rezolve problemele pe care le au, tocmai pentru a putea să-și vadă liniștiți de viață. 

Leii nu sunt siguri pe o decizie pe care au luat-o 

Leii sunt vizați pe plan amoros. Acești nativi încep să aibă îndoieli față de persoana iubită. Nu sunt siguri dacă au luat decizia corectă atunci când au ales să-și împartă viața cu partenerul pe care-l au acum, și tind să devină mult prea concentrați pe acest aspect, fapt care le poate afeca liniștea proprie. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191