31 de noi proiecte, aprobate prin PNRR, in Prahova. Cea mai mare alocare o are Ploiestiul

31 de noi proiecte, aprobate prin PNRR, in Prahova. Cea mai mare alocare o are Ploiestiul

Ministerul Dezvoltării a anunțat alte 31 de proiecte depuse de autorități din Prahova și care vor beneficia de finanțare prin PNRR, în componenta “Fondul local”.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Fondurile alocate sunt de aproape 44 de milioane de lei.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Cea mai mare finanțare aprobată prin această tranșă, prin PNRR, aproape un sfert din suma alocată județului, ajunge la Ploiești.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

De aproape 4 milioane de lei va beneficia și orașul Băicoi, pentru investiții în infrastructura verde.

„Au fost aprobate 487 de noi proiecte, în valoare totală de 1.373.774.387,35 lei, pentru care au depus cereri de finanțare 387 de unități administrativ-teritoriale. Proiectele vizează realizarea de sisteme inteligente de management local, piste pentru biciclete, achiziționarea de mijloace de transport electrice și stații de reîncărcare pentru autovehicule electrice, construirea de locuințe pentru tineri și de serviciu pentru specialiști, precum și realizarea documentațiilor de amenajarea teritoriului și planificarea urbană”, a anunțat Ministerul Dezvoltării.

În Prahova, noile proiecte aprobate sunt:

Sursa Actualitatea Prahoveana

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191