31 de noi proiecte, aprobate prin PNRR, in Prahova. Cea mai mare alocare o are Ploiestiul

31 de noi proiecte, aprobate prin PNRR, in Prahova. Cea mai mare alocare o are Ploiestiul

Ministerul Dezvoltării a anunțat alte 31 de proiecte depuse de autorități din Prahova și care vor beneficia de finanțare prin PNRR, în componenta “Fondul local”.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Fondurile alocate sunt de aproape 44 de milioane de lei.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Cea mai mare finanțare aprobată prin această tranșă, prin PNRR, aproape un sfert din suma alocată județului, ajunge la Ploiești.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

De aproape 4 milioane de lei va beneficia și orașul Băicoi, pentru investiții în infrastructura verde.

„Au fost aprobate 487 de noi proiecte, în valoare totală de 1.373.774.387,35 lei, pentru care au depus cereri de finanțare 387 de unități administrativ-teritoriale. Proiectele vizează realizarea de sisteme inteligente de management local, piste pentru biciclete, achiziționarea de mijloace de transport electrice și stații de reîncărcare pentru autovehicule electrice, construirea de locuințe pentru tineri și de serviciu pentru specialiști, precum și realizarea documentațiilor de amenajarea teritoriului și planificarea urbană”, a anunțat Ministerul Dezvoltării.

În Prahova, noile proiecte aprobate sunt:

Sursa Actualitatea Prahoveana