Pe urmele lui Vlad Țepeş/ Emisiune dedicată programului SMV Ploiesti „Cei ce ne-au dat nume”, diseară, pe România TV

Pe urmele lui Vlad Țepeş/ Emisiune dedicată programului SMV Ploiesti „Cei ce ne-au dat nume”, diseară, pe România TV

Inițiat de SMV Ploiești, programul „Cei ce ne-au dat nume” va ajunge la publicul larg in aceasta seara, in cadrul unei editii speciale difuzată de Romania TV, începând cu ora 23:00.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În cadrul emisiunii, telespectatorii vor avea privilegiul de a călători virtual în timp și spațiu, pe urmele unei figuri istorice de legendă, Vlad Țepeș, cunoscut și sub numele de Vlad Drăculea.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Programul va dezvălui povestea captivantă a acestui personaj iconic al istoriei românești și a legăturii sale cu orașul Napoli, unde se va inaugura un bust în onoarea sa.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Emisiunea de 10 minute se anunță a fi o incursiune fascinantă în trecut, aducând în prim-plan detalii puțin cunoscute și povești care au marcat istoria.

Programul „Cei ce ne-au dat nume” reprezintă un tribut adus personalităților care au lăsat o amprentă puternică în conștiința colectivă, iar acest episod special se anunță a fi o explorare captivantă a vieții și legăturii lui Vlad Țepeș cu Napoli.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191