Prefectul Virgiliu Nanu, invitat la România TV. Vor avea loc discuții pe teme politice şi administrative

Prefectul Virgiliu Nanu, invitat la România TV. Vor avea loc discuții pe teme politice şi administrative

Virgiliu Nanu, prefectul judetului și președintele PSD Prahova, va fi prezent in emisiunea „Editie speciala”, moderată de Ionuț Grigore pe postul de televiziune Romania TV, incepand cu orele 19.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Invitația prefectului Nanu la această emisiune vine într-un moment crucial pentru politică, când aspecte precum administrația publică locală, gestionarea situatiilor de criza sau perspectivele economice sunt subiecte de interes major pentru publicul larg.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cu o carieră solidă în administrația publică și o prezență activă în viața politică a județului Prahova, Virgiliu Nanu este așteptat să ofere perspective relevante și să răspundă întrebărilor-cheie ale moderatorului.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191