5 beneficii de a avea o pisică neagră în casa ta

5 beneficii de a avea o pisică neagră în casa ta

Un animal de companie care este legat de ghinion sunt pisicile negre, cu toate acestea, acestă felină, departe de superstiții, este considerat un animal de companie grozav deoarece tinde să fie foarte loial și afectuos cu stăpânii săi.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Deși de cele mai multe ori pisicile negre sunt asociate cu ghinionul și cu atracția energiei negative, acestea sunt animale de companie foarte afectuoase și loiale. Dacă ai norocul să ai acestă felină ca animal de companie, mai jos îți împărtășim 5 beneficii de a avea o pisică neagră în casa ta. Trebuie să știi că ai cel mai bun tovarăș din viața ta.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Din punct de vedere istoric, pisicile negre au fost asociate cu răul și vrăjitoria, chiar și în filme sunt portretizate ca însoțitorii fideli ai vrăjitoarelor. Cu toate acestea, de-a lungul timpului această idee s-a schimbat pentru că în zilele noastre a avea o pisică neagră acasă este un simbol al norocului, și este o felină care are calități prietenoase care o fac cel mai bun animal de companie pe care îl poți avea. 5 beneficii de a avea o pisică neagră în casa ta:

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

1. Simbol al norocului

Unul dintre principalele beneficii de a avea o pisică neagră în casă este că poate fi considerată că aduce noroc. Și, contrar credinței pe care aceste pisici o au în multe culturi, acest tip de felină este considerată aducătoare de noroc, deoarece prezența sa în case reprezintă fluxul de energie pozitivă.

2. Personalitate unică

Fiecare rasă de pisică are propria sa personalitate, dar așa cum am menționat deja, pisica neagră este descrisă ca un animal plin de mister și foarte inteligent. Personalitatea acestei pisici este unică, așa că un alt beneficiu de a o avea în casă este că se va comporta într-un mod foarte prietenos și, mai presus de toate, vei avea un animal de companie foarte loial.

3. Mai puține alergii

Spre deosebire de alte tipuri de pisici, pisicile negre sunt mai puțin susceptibile de a provoca alergii la oameni. Unele studii au arătat că persoanele alergice au mai puține reacții atunci când petrec timp lângă o pisică neagră. Conform acestor studii, pisicile de această culoare au mai puțini alergeni în blana lor, scriu cei de la

4. Animal de companie excepțional

Fiind considerate cu ghinion, pisicile negre sunt cele care prezintă cea mai mare dificultate atunci când vine vorba de găsirea unui cămin, motiv pentru care acest lucru le face un animal de companie excepțional și când vine vorba de găsirea unei case devin imediat o pisică foarte iubitoare. Dacă adopți acest tip de pisică, vei sparge mai multe stereotipuri.

5. Multă eleganță

Datorită culorii sale, o pisică neagră devine una cu o frumusețe unică care o face să iasă în evidență de restul, dar mai presus de toate îi conferă o notă de eleganță. Blana neagră și culoarea intensă a ochilor îi conferă de obicei un aspect foarte misterios și sofisticat.

Acestea sunt câteva dintre beneficiile de a avea o pisică neagră în casă, deoarece este un animal de companie neconvențional datorită culorii sale.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191