81 de milioane de euro pentru dezvoltarea Ploieștiului

81 de milioane de euro pentru dezvoltarea Ploieștiului

Primăria Ploiești a prezentat o situație a stadiului proiectelor din fonduri europene pe care municipalitatea le are în derulare anul acesta.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Reprezentanții executivului ploieștean susțin că, în total, în Ploiești, ar urma să fi atrase 81 de milioane de euro. Totuși, trebuie precizat că doar numai pentru șapte proiecte au fost semnate contractele. Este vorba de proiecte de infrastructura a sistemului școlar. Restul se află în analiză.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Conducerea Primăriei Ploiești a semnat, în cursul acestui an, contractele de finanțare pentru șase proiecte importante cu finanțare din fonduri europene, menite să modernizeze infrastructura sistemului de învățământ și să asigure condiții optime pentru elevii și preșcolarii ploieșteni.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Teoretic, Primăria Municipiului Ploiești are în derulare, anul acesta, 23 de proiecte esențiale. Acestea sunt cu finanțare din fonduri europene în valoare totală de 81 de milioane euro.

Până în prezent, 14 milioane de euro au fost deja contractate de către municipalitatea ploieșteană. Fondurile sunt pentru o serie de proiecte axate pe educație, mobilitate și servicii socio-medicale.

Alte două proiecte importante care ar urma să obțină finanțare europeană privesc digitalizarea serviciilor oferite populației.

O parte din sumele contractate, până în prezent, de către Municipiul Ploiești, sunt direcționate spre domeniile sănătății și incluziunii sociale amintind, astfel, de modernizarea locuințelor din Aleea Cătinei nr. 3 sau înființarea unui centru comunitar integrat, în vederea furnizării de servicii sociale și medicale de calitate pentru persoanele aflate în risc de sărăcie și excluziune comunitară.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191