9 previziuni pentru 2024 făcute de Nostradamus. Începerea celui de-al Treilea Război Mondial, un cutremur și încălzirea globală se numără printre acestea

9 previziuni pentru 2024 făcute de Nostradamus. Începerea celui de-al Treilea Război Mondial, un cutremur și încălzirea globală se numără printre acestea

Nostradamus rămâne o figură emblematică, încă de actualitate! În fiecare an este pomenit numele lui. Din secolul al XVI-lea, faima astrologului și fizicianului francez a continuat să depășească ere și granițe. El a scris primul său Almanah în 1550, care a prezis evenimente pentru anul următor. Și în plus, ca toți anii, 2024 nu a făcut excepț Iată detalii mai explicite despre anul care urmează. 

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Cine este Nostradamus?

Michel de Nostredame, mai cunoscut sub numele de Nostradamus este un astrolog și fizician francez născut în secolul al XVI-lea și cunoscut pentru cartea sa „Les prophéties”. S-a născut la 14 decembrie 1503 în Saint-Rémy de Provence, în sudul Franței. La vârsta de 14 ani, și-a părăsit familia și s-a alăturat Universității din Montpellier unde a studiat medicina și astrologia.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Expert în astrologie, astronomie și medicină, vorbea fluent mai multe limbi, inclusiv latină, greacă și ebraică… Și-a folosit abilitățile pentru a-și scrie predicțiile; acestea au fost scrise într-o serie de catrene a căror interpretare rămâne vagă.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Nostradamus a avut succes și ca fizician și chiar a servit ca medic al regilor Henric al II-lea, Francisc al II-lea și Carol al IX-lea. Într-adevăr, a fost o figură controversată în timpul său, motiv pentru care s-a confruntat cu critici și atacuri din partea autorităților religioase pentru credințele și practicile sale.

Michel Nostradamus și-a dat ultima suflare la 2 iulie 1566, la vârsta de 62 de ani, dar profețiile sale continuă să fie împărtășite, studiate și dezbă

Michel de Nostredame, rămâne 500 de ani mai târziu unul dintre cei mai faimoși povestitori de aventuri din Occident. Cu puțin timp înainte de moarte, ne-a lăsat moștenire celebra sa lucrare „Les Prophéties”; o colecție de 942 de catrene poetice care relatează previziunile sale pentru viitor. Deși au fost publicate în 1555, la mai bine de un deceniu după moartea sa, „Profețiile” se împlinesc în fiecare an.

Într-adevăr, în fiecare an, specialiștii asigură că este total imposibil să existe o relație între „Profețiile” lui Nostradamus și evenimentele istorice. Cu toate acestea, numele farmacistului renascentist continuă să depășească granițele și să ne surprindă de fiecare dată… Deci, ce și-a planificat pentru 2024? Să revedem împreună!

Care sunt previziunile lui Nostradamus pentru anul 2024?

Predicțiile lui Nostradamus pentru anul viitor anunță „haos” și deja declanșează incertitudine și frică în întreaga lume. Să vedem ce face ca anul acesta să pară un dezastru!

1. Al treilea război mondial

Profetul a anunțat un conflict de șapte luni care a fost interpretat ca începutul celui de-al treilea război mondial.

Șapte luni de la Marele Război, oameni uciși de fapte rele”, a scris el. Unii cred că războiul din Ucraina corespunde acestei profeții, alții au în vedere posibilitatea unui conflict major declanșat de China din cauza înclinațiilor sale către Taiwan. Profetul a prezis un nou război în care vor fi implicate mai multe puteri mondiale, inclusiv Statele Unite, Rusia și China.

Poezia care evocă acest război este următoarea:

Trei dintre ei vor fi în curând duși la nimic de către Antihrist,

Războiul lui va dura douăzeci și șapte de ani,

Eretici morți, prizonieri alungați.

Sângele, corpul uman, apa înroșită, Pământul a salutat.

2. Un cutremur

Nostradamus a prezis, de asemenea, un cutremur devastator care va provoca pagube extinse și moarte în California.

Poezia care se referă la această predicție este următoarea:

Sol Douăzeci din Taur, atât de puternic se va zgudui pământul,

Marele Teatru va umple ruinele,

Aer, cer și pământ, întuneric și probleme,

Când Dumnezeul necredincios și sfinții vor naviga.

Un alt personaj celebru pentru previziunile sale, Eno Alaric, mai cunoscut sub numele de „Călător în timp”, a anunțat și el un cutremur major în California.

3. O schimbare în Vatican: un nou Papă

O altă profeție indică faptul că un nou papă va fi ales în lunile următoare pentru a conduce Biserica Catolică. Nostradamus subliniază că Papa Francisc își va părăsi locul din cauza vârstei sale înaintate și în locul lui va veni o persoană obscura și periculoasă care va face scandal.

Iată ce s-a spus în acest catren și care indică această profeție:

Clerul roman în anul o mie șase sute nouă,

În fruntea anului vor fi alegerile,

Într-un gri și negru din peisajul rural yssu,

Care nu a fost niciodată atât de inteligent.

„Gray & black” menționat în poem ar indica faptul că viitorul papă ales va fi un cardinal african sau asiatic și va veni dintr-o zonă rurală.

4. Încălzirea globală

Situația legată de încălzirea globală este din ce în ce mai gravă de câteva decenii, dar conform profeției lui Nostradamus, lucrurile nu sunt pe cale să se schimbe, dimpotrivă, este probabil să se înrăutățească.

Conform catrenului Nostradamus, acesta este ceea ce a fost scris:

Timp de patruzeci de ani, nu vom vedea curcubeul.

Timp de patruzeci de ani, o vom vedea în fiecare zi.

Pământul uscat va deveni din ce în ce mai arid,

și vor fi inundații mari când se va vedea.”

5. Conducerea lui Putin pusă la încercare

Nostradamus a prezis că liderul Rusiei, Vladimir Putin, se va confrunta cu un test major în 2024, anul dragonului. Conducerea politicianului ar trebui testată atât economic, cât și politic, pe plan intern, pe teritoriul Rusiei și pe plan internațional.

Desigur, felul în care arată lucrurile în lume în acest moment influențează foarte mult modul în care experții de astăzi prezic viitorul. Dar conform scrierilor lui Nostradamus, scrise cu secole mai devreme, se pare că situația pare să se înrăutățească de partea

6. China preia conducerea internațională

China a cunoscut o creștere de neegalat timp de câteva decenii, atât din punct de vedere economic, cât și militar. 

Și într-o lume care a devenit interconectată, deschisă și liberă de comerț, influența economică și culturală a Chinei a continuat să crească, devenind a doua putere mondială după Statele

Țara și-a extins influența și în multe regiuni ale lumii, fie în Asia, Africa sau Europa. Prezența și ponderea sa au continuat să crească în cadrul unor organizații importante precum ONU sau Fondul Monetar Internațional.

Previziunile lui Nostradamus indică, totuși, că această influență va continua să crească și „Țara de Mijloc” ar putea în cele din urmă să depășească puterea americană și să preia frâiele conducerii internaționale.

7. Organe artificiale: progres pentru a salva vieți

Anul 2024 ar trebui să fie marcat și de realizarea multor progrese științifice pentru producția de organe artificiale în imprimarea 3D sau datorită descoperirii de noi materiale compatibile cu corpul uman.

Acesta ar fi un pas uriaș înainte, deoarece mulți pacienți ar avea acum acces mai ușor la îngrijiri costisitoare cândva. Astrologul prezice că aceste organe artificiale vor fi distribuite pe scară largă în lume și că pot salva multe vieți.

8. O nouă eră a inovațiilor tehnologice

Este de așteptat ca inteligența artificială să experimenteze un salt înainte în 2024, care va vedea aplicarea sa în multiple inovații tehnologice. Nostradamus a prezis într-adevăr progrese considerabile în multe domenii, inclusiv învățarea automată, robotică, dar și sănătate, finanțe și transport etc.

Datorită inteligenței artificiale, diagnosticele și tratamentele medicale vor aduce noi soluții și, prin urmare, vor salva multe vieți. Invenția vehiculelor autonome ar trebui, de asemenea, să transforme modul în care ne mișcăm și călătorim.

„Orașele inteligente” vor deveni mai eficiente și mai durabile. În lumea afacerilor, vom folosi din ce în ce mai mult inteligența artificială pentru a optimiza operațiunile financiare și pentru a obține astfel poziții de conducere în multe domenii.

Această nouă eră tehnologică va fi dominată în mare măsură de China, întărindu-și astfel rolul pe scena mondială… Datorită liderului său în investiții în cercetare și dezvoltare în inteligența artificială, această țară asiatică va deveni liderul mondial de necontestat în acest domeniu! Ca rezultat, vom vedea o schimbare majoră în geopolitica globală.

9. Apariția unui lider carismatic din Europa

Conform previziunilor lui Nostradamus, un tânăr lider se va remarca pe străzile Europei de Vest, grație carismei și talentelor sale de orator. El va fi urmat de mulți oameni și va conduce o mișcare socială sau politică. Notorietatea și influența sa vor fi diseminate pe scară largă și vor avea un impact semnificativ asupra Europei de Est.

Apariția acestui tânăr lider ne va aduce speranță în aceste vremuri tulburi sau va aduce schimbări neașteptate? In curand vom afla cu

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191