Cadou de aproape 200.000 euro pentru Bia Khalifa. Cu ce o răsfață iubitul milionar pe blondină

Cadou de aproape 200.000 euro pentru Bia Khalifa. Cu ce o răsfață iubitul milionar pe blondină

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate vedete de la noi din țara. Blondina a atras atenția de-a lungul timpului cu atitudinea ei non-conformistă, însă și cu look-ul excentric. De aproximativ o lună de zile, vedeta se iubește cu un milionar italian care a răsfățat-o cu un cadou de aproape euro.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În urmă cu câteva zile, Bia Khalifa își asuma relația cu milionarul italian și povestea în exclusivitate pentru planurile pe care le are cu acesta. Chiar dacă bărbatul face parte dintr-o familie influentă din Roma, Italia, iar familia acestuia ar avea strânse legături cu mafia italiană, blondina spune că nu se teme, ba mai mult, aceasta se simte protejată și iubită în prezența lui.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cadou de aproape euro pentru Bia Khalifa. „Îmi place să îi dau valoare femeii de lângă mine”

Relația dintre Bia Khalifa și Luca, pare să meargă din ce în ce mai bine. Italianul o răsfață așa cum știe el mai bine pe sexoasa blondină. Și, probabil, pentru a îi arăta cât valorează ea pentru el, iubitul milionar i-a umplut, la propriu, mâna cu diamante. Bărbatul i-a cumpărat vedetei bijuterii de aproape de euro.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ei bine, cu așa bărbat grijului și atent, nu ai cum să nu te șimți iubită și protejată! Probabil, ca un adevărat gentleman, milionarul nu a vrut ca femeia care îi este alături să fie mai prejos. Spunem acest lucru deoarece și pe mâna acestuia se regăsește un ceas, făcut de un brand renumit, bătut tot în diamnte.

Surprizele sunt bine venite oricând, dar sunt și mai plăcute atunci când nu te aștepți! Blondina mărturisește, că desi știa că partenerul ei este un bărbat potent financiar, nu i-a pretins acestuia nimic, niciodată. Vedeta are planuri mari pentru viitor și spune că dacă lucrurile merg în continuare la fel de bine, ia în calcul varianta de a se muta ea în Italia. Cei doi chiar au discutat pe această temă, chiar dacă relația lor este la început, mai exact sunt împreună de o lună de zile.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191