Trucul ca să îți iasă cele mai bune sarmale. Cu ce trebuie să ungi, de fapt, oala în care le gătești

Trucul ca să îți iasă cele mai bune sarmale. Cu ce trebuie să ungi, de fapt, oala în care le gătești

Sarmalele sunt considerate o mâncare națională, deși este împrumutată din bucătăriile orientale și se mai gătesc și în alte țări. În România, nu există masă de Crăciun, botez, nuntă, etc., fără sarmale. Însă, atunci când pregătim sarmalele, există un secret bine păstrat și adesea neglijat, care face diferența între o simplă rețetă și cele mai bune sarmale.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191