Sarmalele sunt considerate o mâncare națională, deși este împrumutată din bucătăriile orientale și se mai gătesc și în alte țări. În România, nu există masă de Crăciun, botez, nuntă, etc., fără sarmale. Însă, atunci când pregătim sarmalele, există un secret bine păstrat și adesea neglijat, care face diferența între o simplă rețetă și cele mai bune sarmale.
Trucul ca să îți iasă cele mai bune sarmale. Cu ce trebuie să ungi, de fapt, oala în care le gătești
Monden
30 iunie 2023, 08:25
Citește și...
„Uitați, plânge”, momentul tulburător de la înmormântarea Alinei. Pe fața fetei ucise au curs lacrimi
12 august 2023
Până și cercetătorii au rămas surprinși. Ceea ce au găsit în Peștera din Apuseni i-a lăsat fără cuvinte
3 august 2023
Cele trei zodii afectate de eclipsa de Soare! Vor avea o mulțime de probleme în aceste zile
14 octombrie 2023
Ce a găsit Oana Roman la mormântul mamei sale, la o săptămână după înmormântare. S-a întâmplat chiar pe 1 martie
2 martie 2024
Liviu Vârciu își vinde apartamentul de la Brașov. Cât cere pe el și de ce a luat această decizie. „Lângă pârtie, e zonă bună”
24 octombrie 2023
Ce s-a ales de Mihaela Mihai, îndrăgita artistă care a interpretat șlagărul „De-ai fi tu salcie la mal”. Ce mare dramă a trăit: „Cinci ani m-a drogat”
6 aprilie 2024