Alexandra Stan și George Pușcaș, cuplul momentului. Unde s-a înfiripat idila? Avem dovada!

Alexandra Stan și George Pușcaș, cuplul momentului. Unde s-a înfiripat idila? Avem dovada!

A ieșit soarele pe strada Alexandrei Stan. Tocmai când se văita că nu-i merge deloc bine în amor, cântăreața și-a găsit o nouă iubire. Este vorba chiar de atacantul Naționalei de fotbal, George Pușcaș, pe care l-a agățat, recent, la un eveniment monden.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Alexandra Stan și George Pușcaș, îndrăgostiți în Mykonos!

Alexandra Stan nu mai e singură! Se iubește cu atacantul Naționalei, fotbalistul George Pușcaș (27 de ani). Cel puțin așa reiese din pozele pe care artista le-a „scăpat” pe Internet. Alexandra se află, în aceste zile, în Mykonos. în compania atacantului echipei de fotbal a României.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Solista s-a fotografiat, inițial, îmbrăcată în tricoul lui Pușcaș, iar apoi a publicat și poze în care apărea în brațele atacantului.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Unde l-a agățat Alexandra Stan pe Pușcaș?„Mi-aș dori o relație”

Povestea lor de dragoste este cât se poate de nouă și de fierbinte, căci s-a înfiripat chiar săptămânile trecute, la lansarea clinicii de înfrumusețare, unde Pușcaș este asociat cu colegul de la Națională, Ionuț Radu.

Alexandra (34 de ani) a venit la eveniment și, chiar înainte să pună ochii Pușcaș pe ea, ne-a mărturisit că e singurică cuc și își caută dragostea cu ardoare.

Mi-aș dori o relație cu o persoană care să mă înțeleagă și să ne înțelegem bine, asta e important. Nu e focus pentru mine acum o nouă căsătorie”, ne-a mărturisit solista.

Îmbrăcată într-o rochiță roz, mulată pe corp, cu vedere la abdomenul tonifiat, Alexandra i-a luat ochii lui Pușcaș. Atacantul Naționalei s-a pozat la panou cu Alexandra, ținând-o de gât, semn că idila începuse să se înfiripe.

La câteva zile după eveniment, Alexandra Stan a fugit în Mykonos, chiar în compania lui George Pușcaș, noul ei iubit!

Alexandra Stan, căsnicie sfârșită în doar câteva luni!

Alexandra Stan a ajuns în fața ofițerului stării civile alături de Emanuel Necatu, în iunie 2021. Cununia lor a fost una secretă și a fost oficiată de Elena Lasconi, primărița orașului Câmpulung Muscel. Mirii au îmbrăcat costume naționale la ceremonie și păreau foarte fericiți împreună.

Bărbatul cu care Alexandra a fost căsătorită se numește Emanuel, are 36 de ani și a fost consilierul de dezvoltare personală al solistei. În timpul ședințelor, cei doi au realizat că îi leagă mai mult decât o interacțiune pacient-consilier, iar bărbatul a fost cel care a făcut primul pas spre inima Alexandrei. Din nefericire, povestea lor s-a încheiat la fel de repede cum a început.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191