Cum a premeditat soțul Danei Roba gestul pe care urma să-l facă. Mesajul transmis de make-up artistă: „Când nu ne înțelegeam îmi spunea…” / FOTO

Cum a premeditat soțul Danei Roba gestul pe care urma să-l facă. Mesajul transmis de make-up artistă: „Când nu ne înțelegeam îmi spunea…” / FOTO

Dana Roba a trecut prin momente cumplite, asta după ce a fost mutilată de soț și a ajuns la spital în stare foarte gravă. Acum, make-up artista face progrese, iar recent a postat un mesaj pe rețelele personale de socializare. Vedeta a explicat cum a premeditat Daniel Balaciu gestul pe care urma să-l facă. Iată ce mesaj a transmis ea pe pagina sa de Instagram!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Au trecut câteva săptămâni de când Dana Roba a fost mutilată cu ciocanul de soțul ei, iar ea a făcut acum declarații la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Se pare că Daniel Balaciu ar fi premeditat gestul pe care urma să-l facă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cum a premeditat soțul Danei Roba gestul pe care urma să-l facă

Pe rețelele personale de socializare, Dana Roba a postat ultima imagine în care era bine, chiar înante cu doar o zi de a se întâmpla tragedia cu soțul ei, Daniel Balaciu. Make-up artista a menționat faptul că partenerul ei de viață nu i-a spus nimic din ce se va întâmpla.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mai mult decât atât, vedeta a precizat faptul că soțul ei a premeditat totul, iar ea știe sigur asta, deoarece atunci când se certau el o amenința că o omoară.

Confesiunile sfâșietoare făcute de make-up artistă

De asemenea, Dana Roba a postat un mesaj sfâșietor, unde a menționat faptul că va fi supusă unor noi operații. Make-up artista a mărturisit că îi pare foarte rău de faptul că nu mai poate lucra, deoarece are ambele mâini în ghips și toate degetele rupte, astfel că nu va putea machia cel puțin o perioadă de timp.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191