Ispita masculină de la Insula Iubirii, sezonul 7, care s-a îndrăgostit în emisiune! Care e tipul de femeie cu care vrea să-și facă o relație: ”Cu acest gând am mers”

Ispita masculină de la Insula Iubirii, sezonul 7, care s-a îndrăgostit în emisiune! Care e tipul de femeie cu care vrea să-și facă o relație: ”Cu acest gând am mers”

Dacă mulți aleg să meargă la Insula Iubirii doar pentru a-și juca rolul de ispită, nu este și cazil lui Romeo Vasiloni, bărbatul de 32 de ani, de profesie antrenor personal, care a decis să-și încerce norocul ca ispită, dar și pentru a se îndrăgosti. Exact așa s-a și întâmplat, iar mai multe ne-a povestit chiar el.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Romeo Vasiloni este unul dintre cei zece bărbați, ispite masculine, care au venit la Insula Iubirii pentru a-și juca rolul și pentru a putea să le facă pe concurente să-și dea seama dacă sunt într-o relație bună sau toxică.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

O ispită masculină de la Insula Iubirii, sezonul 7, s-a îndrăgostit chiar în timpul show-ului

Dacă multe dintre ispite au venit în show doar pentru a-și arăta calitățile de cuceritori, dar fără să se îndrăgostească, nu este și cazul lui Romeo Vasiloni, tânărul de 32 de ani care s-a făcut plăcut pe insulă încă de la primul episod. Bărbatul spune că s-a îndrăgostit pe insulă și chiar asta și-a și dorit încă de la bun început, iar cei de acasă vor descoperi și de cine.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În ceea ce privește tipul de femeie pe care Romeo Vasiloni și-o dorește lângă el, ispita de la Insula Iubirii spune că aceasta trebuie să fie pasionată de sport, să fie feminină și să fie foarte deschisă.

El a reușit să se facă remarcat foarte bine, iar ispita mai mărturisește că a fost transparent încă de la bun început și știe că asta contează cel mai mult în fața celor de acasă care urmăresc emisiunea.

Și-a mărit comunitatea de urmăritori de pe Instagram încă de la primele episoade

Iar cum orice show TV aduce și un capital de imagine, Romeo Vasiloni ne mai mărturisește că de la debutul sezonului 7 de la Insula Iubirii a început să primească foarte mulți urmăritori pe pagina sa de Instagram, iar preponderent au fost femeile, ceea ce îl bucură pe bărbat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191