Acces Direct. Lidia, sora Danei Roba, despre neînțelegerile dintre make up artist și soțul ei, Daniel Balaciu: „El nu voia să meargă la lucru…” / VIDEO

Acces Direct. Lidia, sora Danei Roba, despre neînțelegerile dintre make up artist și soțul ei, Daniel Balaciu: „El nu voia să meargă la lucru…” / VIDEO

Lidia Roba, sora Danei Roba, cea care i-a fost alături make up artistului în fiecare clipă de când aceasta a fost lovită fără milă de tatăl copiilor ei și a ajuns în stare gravă, la spital, a vorbit despre neînțelegerile dintre cumnatul ei și vedetă. Aceasta susține că și ea ar fi fost amenințată cu moartea de Daniel Balaciu.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dana Roba are o relație specială cu sora ei, iar Lidia Roba a fost cea care i-a fost alături make up artistului în clipele grele prin care a trecut. În ediția din această seară Acces Direct, Lidia Roba a vorbit despre neînțelegerile dintre sora și cumnatul ei.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Sora Danei Roba, despre neînțelegerile dintre make up artist și soțul ei, Daniel Balaciu

Pentru că au o relație specială, Lidia Roba spune că sora ei, Dana, i se confesa și se plângea mereu că soțul ei este violent verbal. Ba mai mult, aceasta spune că și atunci când era în video call cu sora ei, cumnatul ei o înjura fără menajamente și susține că neînțelegerile dintre cei doi ar fi pornit de la faptul că bărbatul nu își dorea să lucreze.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Lidia Roba suține că Daniel Balaciu era foarte agresiv verbal și că la un moment dat a amenințat-o și pe ea cu moartea și i-a spus că îi va lăsa copiii fără mamă.

Socrul Danei Roba, acuzații grave la adresa make up artistului

În ediția din această după amiază Acces Direct, Nicolae, tatăl lui Daniel Balaciu, a vorbit despre incidentul șocant în urma căruia nora lui a fost mutilată chiar de fiul său. Bărbatul susține că vedeta era neglijentă cu fetițele și mai mult, spune că era nervoasă și că, la un moment dat, chiar a spart două televizoare.

„Doamna Roba e o femeie care nu a știut ce sunt copiii în viața ei. Nu i-a schimbat un pampers. Am ținut-o pe Celine, că știe tot satul ăsta, de mică am ținut-o. (…) Nu a văzut fetiț(…) Această femeie a spart două televizoare. Când era nervoasă spărgea tot. Această femeie e foarte nervoasă… Cred că ea l-a provocat. El a suportat destul, mereau zicea tati, mami, hai la Timiș(…) Ea nu știe cum se spală o haină, ea nu știe să facă mâncare, nu știe nimic.(…) El nu a vrut să divorțeze pentru copii.”, a declarat bărbatul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191