Ce a postat Ema Oprișan pe Instagram, după ce ea și Bianca Giurcă s-au certat la Insula Iubirii: „Am găsit totul…” / FOTO

Ce a postat Ema Oprișan pe Instagram, după ce ea și Bianca Giurcă s-au certat la Insula Iubirii: „Am găsit totul…” / FOTO

Ema Oprișan și Bianca Giurcă au avur câteva neînțelegeri la Insula Iubirii, iar cele două și-au aruncat câteva vorbe urâte una către cealaltă. După ediția din urmă cu doar o seară, Ema Oprișan a postat un mesaj pe Instagram pentru Bianca Giurcă. Iată ce a pus concurenta de la Insula Iubirii pe rețelele personale de socializare!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ema Oprișan este foarte activă pe Instagram și pe TikTok de când a participat la Insula Iubirii alături de iubitul ei, Răzvan Kovacs, iar ea postează destul de des și împărtășește multe momente cu cei care o apreciază. De această dată, concurenta de la Insula Iubirii a postat un mesaj, după ce ea și Bianca Giurcă s-au certat în emisiune.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce a postat Ema Oprișan pe Instagram, după ce ea și Bianca Giurcă s-au certat

După ce în ediția trecută s-a certat cu Bianca Giurcă, iată că acum Ema Oprișan a postat un mesaj pentru aceasta. Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, concurenta de la Insula Iubirii a postat un videoclip din emisiune, iar alături de acesta a pus și un mesaj pentru Bianca Giurcă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Se pare că cele două concurente de la Insula Iubirii au creat o prietenie frumoasă în emisiune și se înțeleg de minune una cu cealaltă.

Mesajul cu subînțeles postat de concurenta de la Insula Iubirii

Tot în această zi, pe rețelele personale de socializare, Ema Oprișan a postat un mesaj cu subînțeles. Concurenta de la Insula Iubirii a menționat faptul că și-a irosit din timpul ei prețios alături de oameni care nu au meritat cu adevărat asta.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191