Adi Minune, primele declarații după scandalul cu Sorinel Puștiu din benzinărie! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: „Ăștia fac parte…”

Adi Minune, primele declarații după scandalul cu Sorinel Puștiu din benzinărie! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: „Ăștia fac parte…”

În urmă cu aproximativ o săptămână, circula informația potrivit căreia Adi Minune și Sorinel Puștiu s-ar fi certat într-o benzinărie din Ploiești, după ce, în urmă cu puțin timp, cântaseră împreună la un eveniment. Acum, Adrian Minune a făcut primele declarații după schimbul de replici dure pe care l-ar fi avut cu Sorinel Puștiu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Adrian Minune și Sorinel Puștiu s-ar fi luat la ceartă, în urmă cu aproximativ o săptămână, într-o benzinărie, după ce au cântat la un eveniment care ar fi avut loc în Ploiești. Cei doi s-ar fi oprit să împartă banii și de aici ar fi pornit neînțelegerile și cei doi și-ar fi aruncat replici dure. Sorinel Puștiu era însoțit de fiul și de ginerele său, Alex Botea, ambii lăutari la rândul lor, iar Adrian Minune era împreună cu fratele său.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Adi Minune, primele declarații după scandalul cu Sorinel Puștiu din benzinărie

Adrian Minune a făcut primele declarații după scandalul cu Sorinel Puștiu din benzinărie, care ar fi avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În urmă cu aproximativ o săptămână, atunci când ar fi izbucnit scandalul, surse din anturajul celor doi artiști au afirmat, pentru , cel mai tare site de știri mondene din România, că cei doi lăutari celebri se vor împăca rapid, pentru că au o prietenie strânsă care durează de câțiva ani buni.

Adrian Minune radiază de fericire de când a devenit bunic pentru a doua oară

Adriana Simionescu a devenit mamă, iar Adrian Minune a devenit bunic pentru a doua oară, lucru care i-a adus multă fericire în suflet. La scurt timp după ce fiica lui a devenit mamă, celebrul manelist a făcut declarații, în exclusivitate la Antena Stars, despre perioada frumoasă prin care trece.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191