Ce l-ar fi determinat pe soțul Danei Roba să o atace cu un ciocan pe vedetă. Make-up artista, noi detalii din căsnicia cu Daniel Balaciu: „A vrut să îmi ia viața pentru…”

Ce l-ar fi determinat pe soțul Danei Roba să o atace cu un ciocan pe vedetă. Make-up artista, noi detalii din căsnicia cu Daniel Balaciu: „A vrut să îmi ia viața pentru…”

Dana Roba spune că soțul său a tot încercat să pună mâna pe banii săi cu orice preț, de aici și faptul că a atacat-o. Neînțelegeri ar fi apărut și ca urmare a faptului că fiicele lor urmau să rămână la mamă, dar Daniel Balaciu nu a putut accepta acest lucru.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dana Roba își acuză soțul că a încercat să îi fure cei de euro, despre care a vorbit și în trecut, în cadrul emisiunii Acces Direct. Bărbatul ar fi încercat cu orice preț să pună mâna pe bani.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Dana Roba susține că Daniel Balaciu a atacat-o pentru a-i fura de euro

Dana Roba a mărturisit că îi este, în continuare, la fel de greu să depășească această perioadă, dar cele două fiice îi dau putere să treacă și peste acest moment. Make-up artista își acuză soțul că a vrut să îi fure de euro, bani care se aflau sub salteaua de pe patul pe care dormea. De aici ar fi pornit și conflictul, care a escaladat prin a o ataca pe mama copiilor săi.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Uneori plâng când mă văd fără par în cap, îmi este foarte greu sa mă obișnuiesc așa, dar nu am curaj sa îl întreb pe Dumnezeu de ce m-a îngăduit să trec pe aici… știe El de ce …Eu îi mulțumesc zilnic că sunt în viața și că m-a lăsat mama la copiii mei. Iar acel monstrul care mi-a săpat groapa, a căzut chiar el în ea. Am încredere că judecătorul, va judeca drept aceasta fapta. A premeditat totul cu ceva timp înainte, din surse am înțeles că el a vrut să îmi ia viața, pentru a putea sa îmi fure cei € și pentru faptul că eu nu am vrut să renunț la copii”, a spus Dana Roba, pe Instagram.

Daniel Balaciu ar fi insistat ca fiicele să rămână în grija lui

Nu doar banii ar fi fost problema, ci și cine urma să se ocupe de Celine și Chantal. Dana Roba spune că soțul său a tot insistat ca fetele să rămână în grija lui și chiar ar fi rugat-o să semneze la notar. Dana Roba spune că nu ar putea sub nicio formă să renunțe la fiicele sale, care nu au întrebat deloc de tatăl lor de când a fost reținut.

„Mereu mă ruga ca sa renunț în fata notarului la copii, ceea ce nu aș putea face niciodată. Chantal și Celine sunt cea mai frumoasa avere pentru mine. De când el e la arest, fetițele nu au întrebat niciodată de el, ele țin minte cu lux de amănuntul, tot acest moment monstruos”, a mai spus Dana Roba, pe Instagram.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191