Locul din România în care poți să te bucuri de o vacanță ca în Bali! Turiștii pot să se cazeze cu 100 lei pe noapte / FOTO

Locul din România în care poți să te bucuri de o vacanță ca în Bali! Turiștii pot să se cazeze cu 100 lei pe noapte / FOTO

Turiștii care nu vor să plece în alte țări în concediul dina ceastă vară trebuie să ia în calcul această destinație. Un loc din România le pune la dispoziție peisaje care îi fac să se simtă precum în Bali, la prețuri mult mai mici. O cazare costă aproximativ 100 lei pe noapte, iar facilitățile sunt impresionante. Iată unde se află.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

A început sezonul vacanțelor, iar românii caută locuri inedite unde pot să petreacă timp alături de familie și prieteni. Deși majoritatea oamenilor și-au organizat deja concediul, există și destinații pentru cei care încă caută un loc potrivit.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Unul dintre acestea se află într-o zonă frumoasă din România, unde au turiștii au ocazia să se simtă precum în Bali sau într-un alt loc exotic din lume.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Locul din România unde turiștii se simt ca în Bali

Mulți oameni se gândesc la litoral atunci când pleacă în concediu, însă puțini știu de toate bogățiile României, din acest punct de vedere. O alegere inedită poate să fie și Someșul Rece din Gilău, unde turiștii pot să se bucure de peisaje impresionante și cazări cu piscină, precum cele pe care le văd în imaginile din Bali.

Ei bine, spre deosebire de destinația exotică, aici cazările sunt mult mai ieftine, iar costurile de transport sunt reduse. Someșul Rece se află la o distanță de 30 de kilometri de Cluj-Napoca, iar drumul este foarte accesibil cu mașina.

Turiștii pot să se bucure de timp petrecut în natură, aer curat și cazări cu piscină la aproximativ 100 lei pe noapte. Aceastp detinație este potrivită atât pentru familii cu copii, cât și pentru grupuri de tineri sau cupluri.

Destinația turistică unde te simți ca în Zanzibar

Românii au la dispoziție o mulțime de destinații turistice impresionante, care seamănă cu cele din locurile exotice ale lumii. Dacă pentru o vacanță în Zanzibar trebuie să plătești câteva mii de euro, pentru o escapadă în Insula Belina din Delta Dunării ai nevoie de mai puțini bani.

Această destinație pune la dispoziția turiștilor peisaje precum cele din Africa și activități relaxante. Oamenii pot să se plimbe cu bărcile, să pescuiască și să petreacă timp alături de cei dragi într-un peisaj de vis. Un alt loc din România le oferă turiștilor un sejur all-inclusive la doar 900 lei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191