Primarul Marius Constantin anunta inceperea programului local „Rabla”. „Avem buget pentru a finanța 200 de casări”

Primarul Marius Constantin anunta inceperea programului local „Rabla”. „Avem buget pentru a finanța 200 de casări”

Veste buna pentru persoanele domiciliate in orasul Baicoi! Primaria a reusit sa obtina resursele necesare pentru a finanta 200 de autoturisme ce vor fi achizitionate prin programul local „Rabla”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Luni dimineaţa a demarat prima ediţie a programului „Rabla local”, prin care cei care doresc să-şi caseze maşinile vechi pot primi de la stat suma de 3.000 de lei fără a fi obligaţi să cumpere un alt autovehicul.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Înscrierea persoanelor fizice în cadrul programului se realizează prin intermediul aplicaţiei puse la dispoziţie de către AFM, până pe 31 august 2023, ora 16:30, sau până la epuizarea bugetului alocat fiecărei unităţi administrativ-teritoriale (UAT).

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191