Prefectul Virgiliu Nanu, prezent la depunerea juramantului noii generatii de subofiteri de Politie, la Campina

Prefectul Virgiliu Nanu, prezent la depunerea juramantului noii generatii de subofiteri de Politie, la Campina

Astazi incepe formarea propriu-zisa a unor noi generatii de subofiteri de politie si de pompieri.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În această dimineață au avut loc ceremonii de depunere a jurământului atât la Școala de subofițeri de Poliție ” Vasile Lascăr” de la Câmpina, cât și la Școala de Subofițeri de Pompieri ”Pavel Zăgănescu” de la Boldești.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Au fost momente cu o încărcătură emoțională puternică, care deschid totodată, orizontul pentru ceea ce va urma: un drum plin de provocări, al perfecționării profesionale și al acumulării de cunoștințe.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Prefectul Virgiliu Daniel Nanu a fost alături de elevii din promoția iulie 2023- aprilie 2024 a Școlii de Poliție și are convingerea că generația dumnealor va avea ocazia să promovaeze cinstea și onoarea, să fie totodată un exemplu de onestitate și corectitudine.

Subprefectul Marius Soare a participat la festivitatea ce a avut loc la școala de pompieri, felicitându-i și urând succes celor care urmează să fie practic eroi de meserie.

Felicitări și mult succes în activitate!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191