Mama criminalei din Mangalia, primele declarații! Loredana și Alina încercau să se evite din cauza certurilor: „Mi-a zis că a căzut pe scări”

Mama criminalei din Mangalia, primele declarații! Loredana și Alina încercau să se evite din cauza certurilor: „Mi-a zis că a căzut pe scări”

În urma acestui eveniment cutremurător, mama Loredanei a rupt tăcerea și a făcut primele declarații despre întreaga situație. Ce a dezvăluit mama criminalei din Mangalia. Cele două tinere au încercat să se evite din cauza certurilor.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Mama Loredanei a vorbit despre tensiunile dintre cele două fete și motivele care par să fi dus la un deznodământ atât de tragic.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mama Loredanei, criminala din Mangalia, declarații despre cazul care a șocat România

Potrivit mamei Loredanei, cele două tinere fete au avut o legătură strânsă încă din copilărie și au fost chiar colege de bancă la școală.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mama Loredanei a dezvăluit că tensiunile dintre cele două fete erau legate, în principal, de un conflict legat de un băiat – iubitul tinerei, Ionuț. Ea a mărturisit că cele două tinere au avut încăierări în trecut din cauza acestui motiv și că au ales chiar să-și ajusteze programul de lucru pentru a evita să se intersecteze în apartamentul pe care îl împărțeau, în speranța de a reduce conflictele.

În ciuda aparențelor de prietenie, certurile frecvente le-au determinat să încerce să se evite reciproc, iar tensiunile au culminat într-un eveniment tragic.

Femeia susține că nu poate înțelege sau explica cum s-a ajuns la o asemenea tragedie și că este profund afectată de cele întâmplate. Mama Loredanei a ținut să precizeze faptul că fiica ei nu era violentă.

Când au discutat telefonic, Loredana i-a spus mamei sale că a căzut pe scări.

Când va fi înmormântată Alina

Alina Elena, tânăra tragic ucisă în Mangalia de către cea care îi fusese cea mai apropiată prietenă, își va găsi în cele din urmă odihna veșnică într-o ceremonie funerară care va avea loc în cursul zilei de joi.

Cei ce vor să își ia adio de la Alina Elena se vor aduna în satul Buda, situat în inima județului Vaslui.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191