În rochie de mireasă, sicriu alb şi însoţită de lacrimi şi multă durere, Alina a fost condusă pe ultimul drum. A plătit cu viaţa în numele prieteniei

În rochie de mireasă, sicriu alb şi însoţită de lacrimi şi multă durere, Alina a fost condusă pe ultimul drum. A plătit cu viaţa în numele prieteniei

Colegii fetei au purtat tricouri albe şi au venit toţi cu trandafiri de aceeaşi culoare. Nu au lipsit coroanele de flori, în care oamenii şi-au experimat regretul şi durerea pentru destinul tragic pe care fata cu ochii blânzi l-a avut. „Drum lin spre cer”, „Sincere condoleanțe” și „Nu te vom uita nicioadată”. Omul de afaceri Ionel Sandu a ales o coroană din flori naturale în formă de inimă. Pentru el, Alina a fost un copil de suflet, pentru care îşi făcuse sieşi jurământ că o va ajuta să se realizeze. Iar copila a văzut în el poate tatăl de care nu a avut parte toată copilărie.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cortegiul funerar a plecat de la casa părintească a fetei din satul Buda. Şase preoţi i-au dat ultima binecuvântare de pe pământ. O mare de oameni au urmat sicriul alb, în care Alina, îmbrăcată în mireasă îşi va dormi somnul de veci.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Alina a plătit cu viaţa pentru că a crezut orbeşte în Loredana. A iubit-o ca o soră, s-au ţinut de mână din clasa 1 şi au împărţit chiar şi mâncarea. Îşi povesteau orice şi nimeni bănuia că avea să urmeze tragedia care a îngrozit România. Cu sânge rece şi cu totul calculat, prietena ei a ucis-o cu bestialitate.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Conform rechizitoriului, Alina s-a luptat pentru viaţa ei cu ultimele puteri. Şi-a zgâriat călăul, dar nu a fost suficient. Imediat după faptă, Loredana a aşteptat 30 de minute, timp în care a vrut să se asigure că prietena ei nu mai suflă şi a gândit un plan, care în final s-a întors împotriva sa. În spatele gratiilor, apropiaţii spun că este cuprinsă de regrete. Dar acestea nu o vor mai aduce înapoi pe Alina.

Pământul o va găzdui pentru veşnicie. Alina şi-a găsit în sfârşit liniştea, după o viaţă şi un sfârşit de coşmar.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Clara Mihociu. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191