Un turist și-a luat cazare în România și a rămas șocat! Ca să poată face duș în picioare trebuia să scoată capul pe geam / VIDEO

Un turist și-a luat cazare în România și a rămas șocat! Ca să poată face duș în picioare trebuia să scoată capul pe geam / VIDEO

Un turism român a avut parte de o experiență neașteptată la Brașov. El trebuia să-și scoată capul pe geam în momentul în care făcea duș fiindcă spațiul era prea mic pentru înălțimea sa. Videoclipul realizat a fost postat pe rețelele de socializare, ajungând viral într-un timp scurt.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Un turism român a mers într-o scurtă vacanță la Brașov, dar locația nu a fost ce mai potrivită pentru el, fiind nevoit să iasă cu capul pe geam în timpul dușului. Acesta a povestit întâmplarea pe rețelele de socializare și le-a arătat internauților cum s-a ajuns la acest fapt.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Turistul era nevoit să iasă cu capul pe geam pentru a face duș

România se poate mândri cu numeroase locuri frumoase, indiferent că vorbim de natură sau de marile orașe, unde arhitectura superbă își spune cuvântul. Mii de oameni vizitează țara, indiferent că vorbim despre români sau străini, însă, locurile de cazare nu sunt mereu cele mai potrivite.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Această experiență a avut-o și un turism român care a mers la Brașov pentru o vacanță. Fiind prezent pe rețelele de socializare, el le-a arătat internauților modul în care trebuia să stea pentru a putea face un duș. Bărbatul era nevoit să iasă cu capul pe geam, fiindcă spațiul de deasupra căzii era mult prea mic și nu putea să stea în picioare.

Se pare că locul a fost gândit doar pentru o baie relaxantă, unde să stai doar jos, căci altfel erai nevoit să scoți capul pe geam, așa cum a făcut și turistul mers în vacanță la Brașov. Videoclipul său s-a viralizat în scurt timp pe rețelele de socializare și numeroase persoane ce au lăsat numeroase comentarii.

Ce comentarii au lăsat internauții la videoclipul postat

Românii sunt inventivi în orice moment și preferă să facă haz de necaz. Așa s-a întâmplat și acum, iar numeroși internauți s-au amuzat de situație și au făcut numeroase glume cu privire la economia apei sau chiar privitul la stele.

CITEȘTE ȘI: Ce au găsit doi turiști în camera lor de hotel, în timpul vacanței. Au fost șocați când au deschis dulapul / VIDEO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191