Sânziana Negru și iubitul, prima fotografie împreună, după ce au confirmat relația! Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți / FOTO

Sânziana Negru și iubitul, prima fotografie împreună, după ce au confirmat relația! Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți / FOTO

Sânziana Negru și iubitul ei au făcut publică prima fotografie împreună, după ce au confirmat relația! Pe rețelele sale personale de socializare, influencerița a postat această imagine, dar și o descriere. Iată cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți, dar și ce a postat vedeta pe pagina sa personală de Instagram!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Prima fotografie cu Sânziana Negru și iubitul ei, Ștefan Floroaica, după ce au confirmat relația! Iată cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți în Cluj-Napoca, dar și ce a postat influencerița pe rețelele sale personale de socializare!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Prima fotografie cu Sânziana Negru și iubitul, după ce au confirmat relația

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Sânziana Negru a postat o fotografie cu iubitul ei, Ștefan Floroaica. Cei doi îndrăgostiți se află în Cluj-Napoca, iar din imaginea postată de influenceriță se poate vedea cât de fericiți sunt împreună, după ce au confirmat relația.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Alături de această imagine specială cu ei doi, Sânziana Negru a scris și un mesaj la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Vedeta a menționat că ea și Ștefan Floroaica sunt prieteni, cu toate că ei au confirmat faptul că formează un cuplu.

Influencerița și iubitul ei au plecat în vacanță, după ce ea s-a întors din America Express

În urmă cu câteva săptămâni, după întoarcerea Sânzianei Negru din America Express, influencerița și iubitul ei au plecat într-o vacanță. Cei doi s-au relaxat departe de România, în Croația.

Când se aflau în vacanță, influencerița a făcut publie câteva imagini de pe plaja Pachamama, o locație descrisă ca fiind un loc fermecător, departe de centru și de agitație, scufundat în mediul rural și înconjurat de măslini bătrâni.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191