Ce părere are Marius Moise de la Insula Iubirii despre Oana Monea. Concurentul este dezamăgit de ispită: „Ea a făcut compromisuri…”

Ce părere are Marius Moise de la Insula Iubirii despre Oana Monea. Concurentul este dezamăgit de ispită: „Ea a făcut compromisuri…”

Marius Moise și Bianca Giurcă au mers împreună la Insula Iubirii pentru a-și testa relația, însă cei doi “au căzut” în ispită. Concurentul și-a exprimat părerea despre Oana Monea, ispita de care s-a îndrăgostit și cu care a petrecut cel mai mult timp pe insulă. Iată ce a a dezvăluit Marius Moise despre aceasta!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Marius Moise și Oana Monea au petrecut pe insulă, iar acei doi și-au dat frâu liber sentimentelor și nu am mai ținut cont de nimic. După participarea la Insula Iubirii, Marius Moise și-a exprimat părerea despre ispită și este destul de dezamăgit de comportamentul ei.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce părere are Marius Moise despre Oana Monea, după participarea la Insula Iubirii

Marius Moise a declarat că Oana Monea a făcut compromisuri pe insulă, însă și lucruri pe care nu le-a simțit să le facă doar pentru a-și face reclamă. Concurentul avea gânduri serioase încă din emisiune și mărturisea în nenumărate rânduri că ar vrea s-o prezinte pe ispită familiei și să se întoarcă împreună în România.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Oana Monea mai ține legătura cu Marius Moise?

Oana Monea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei personal de Instagram, iar fanii emisiunii au fost curioși să afle dacă mai păstrează legătura cu Marius Moise, cel de care a fost cel mai apropiat la Insula Iubirii. Ispita a declarat că până la terminarea emisiunii nu o să ofere detalii și susține că pentru ea Marius Moise nu există.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191