Gorghiu: Nu vreau să mai aud că un pensionar trebuie să meargă în instanţă pentru că a fost calculată greşit pensia

Gorghiu: Nu vreau să mai aud că un pensionar trebuie să meargă în instanţă pentru că a fost calculată greşit pensia

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a transmis sâmbătă, la Şcoala de vară a Organizaţiei Seniorilor Liberali, că nu vrea să mai audă că pensionarii români sunt nevoiţi să meargă în instanţă pentru că le-a fost calculată greşit pensia.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„În prezent, în sistemul de justiţie sunt în curs de soluţionare circa de dosare în care se solicită recalcularea pensiilor. Dintre acestea, circa au fost depuse numai anul acesta, din totalul de 1 milion de dosare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

De la 1 ianuarie 2011, instanţele româneşti au judecat peste 109 mii dosare având ca obiect recalcularea pensiilor. Foarte multe pierdute de statul român”, a afirmat Alina Gorghiu, conform unei postări de pe pagina sa de Facebook.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ea a mulţumit pentru invitaţia de a fi alături de Organizaţia Seniorilor Liberali şi i-a felicitat pe participanţi „pentru bunele exemple” pe care le oferă.

„Unii aleg să vorbească despre pensionari, despre seniori doar în termeni de categorii vulnerabile şi de pensii. Nu e aşa! Sunteţi o resursă extraordinară pentru societate”, a mai transmis Alina Gorghiu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191