Imagini de la nunta Mariei Simion cu Alexandru. Marius Lăcătuș și soția lui au atras toate privirile

Imagini de la nunta Mariei Simion cu Alexandru. Marius Lăcătuș și soția lui au atras toate privirile

Fostul fotbalist Marius Lăcătuș și soția acestuia s-au distrat pe cinste la nunta creatoarei de modă Maria Simion cu Alexandru. Fostul fotbalist a atras toate privirile la eveniment, atunci când a ajuns pe ringul de dans.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cununia civilă a avut loc pe 3 septembrie, iar în acest weekend a avut loc cununia religioasă. Maria Simion a avut cununia religioasă și petrecerea de nuntă. O petrecere cu totul și cu totul specială, la care nașul Marius Lăcătuș a fost tot timpul zâmbitor și, alături de soția lui, a dovedit că are calități de dansator.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Marius Lăcătuș a fost printre cei care s-au ridicat în picioare și pe melodiile cântate de Anca Neașcu. Cununia civilă dintre Maria Simion și Alexandru Niculae a avut loc pe 2 septembrie 2023. Evenimentul a fost unul discret, însoțiți fiind doar de nașii lor, Marius și Mariana Lăcătuș.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Normal, și familiile celor doi le-au fost alături, Maria Simion având o fiică din prima căsătorie. „Cununia civilă a avut loc ieri, suntem extrem de fericiți, a fost un moment extrem de așteptat și ne-am bucurat de familie. A fost o ceremonie și o petrecere restrânse pentru că ne pregătim pentru marea petrecere și cununia religioasă. Ne-au fost alături nașii noștri, Mariana și Marius Lăcătuș, și familiile noastre.

Grădina noastră a fost transformată și pregătită pentru acest garden party. Toată lumea a fost relaxată și toți avem emoții pentru marea petrecere! Am ales baby Blue că e vesel ca noi și să diferențiem evenimentele. Floarea din cap a fost doar un accesoriu fără simbolistică”, a spus Maria Simion pentru FANATIK, a doua zi de la cununia civilă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191