Atenție, şoferi! Schimbări rutiere pe străzile Haşdeu, Teleajen si Eminescu

Atenție, şoferi! Schimbări rutiere pe străzile Haşdeu, Teleajen si Eminescu

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a decis, astăzi, o serie de măsuri rutiere, care vor fi luate în contextul circulației autovehiculelor, pe perioada lucrărilor de modernizare a Bulevardului Independenței.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pentru fluidizarea traficului în zona de sud şi pentru a se putea realiza accesul pe str. BP Haşdeu dintre Gara de Sud spre Centru, comisia a aprobat următoarele:
• demontarea indicatoarelor: „Obligatoriu stânga” și „Accesul interzis”, situate la intersecția str. Milcov/str. Teleajen;
• montarea indicatorului „Sens unic” pe str. Teleajen, sensul de mers către str. B.P. Hașdeu;
• demontarea indicatorului „Sens unic” situat la intersecția str. B.P. Hașdeu/str. Teleajen;
• montarea indicatorului „Accesul interzis” pe partea stângă, la intersecția str. B.P. Hașdeu/str. Teleajen;
• montarea indicatorului „Obligatoriu dreapta” pe partea dreaptă, la intersecția str. Teleajen/str. B.P. Hașdeu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Totodată, pentru facilitarea accesului ambulanţei spre Spitalul de Pediatrie Ploieşti, Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a decis deblocarea străzii Mihai Eminescu, în zona London, porțiunea cuprinsă între str. Ana Ipătescu și str. Traian Vuia, precum și menținerea circulației în ambele sensuri. Această decizie a fost luată şi în vederea diminuării traficului auto pe strada Bobâlna.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191