Xtra Night Show. Oana Zăvoranu s-a simțit umilită de Alex Ashraf! Fostul soț și-a lăsat amanta să îi conducă mașina de lux: ”Am acceptat această mizerie” / VIDEO

Xtra Night Show. Oana Zăvoranu s-a simțit umilită de Alex Ashraf! Fostul soț și-a lăsat amanta să îi conducă mașina de lux: ”Am acceptat această mizerie” / VIDEO

Oana Zăvoranu trece prin cele mai grele momente ale vieții sale din ultimii ani! Vedeta a aflat detalii incredibile despre ce făcea Alex Ashraf când o înșela cu amanata! Bruneta s-a simțit umilită de el când acesta și-a lăsat noua cucerire să îi conducă mașina de lux, chiar dacă aceasta aparține Oanei Zăvoranu!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a devenit cel mai mediatizat subiect al momentului, iar dezvăluirile despre relația extraconjugală a lui sunt din ce în ce mai controversate! Vedeta a făcut mărturisiri neașteptate despre ce făcea Alex Ashraf cu amanta lui, în timp ce forma un cuplu cu Oana Zăvoranu!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Oana Zăvoranu s-a simțit umilită de Alex Ashraf

Se pare că Alex Ashraf ar fi făcut tot ce a putut să îi intre în grații femeii care l-a cucerit. Nu doar că a fost acuzat că a cheltuit banii pe care îi avea împreună cu Oana Zăvoranu pentru a-i cumpăra amantei apartament, mașină și pentru a-i plăti operațiile estetice, conform , dar acesta a folosit și mașina soției sale ca să o impresioneze.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Oana Zăvoranu a mărturisit că s-a simțit umilită de Alex Ashraf când a aflat că și-a scos amanta la plimbare cu mașina vedetei, care valorează o mulțime de bani.

Acesta ar fi lăsat-o pe noua lui iubită să și conducă bolidul de lux, iar bruneta a fost profund dezamăgită când a aflat toate aceste detalii revoltătoare despre relația extraconjugală a soțului ei.

Amanta lui Alex Ashraf ar fi fost afectată de scandal

După ce s-a aflat că are o relație cu soțul Oanei Zăvoranu, tânăra a ajuns în mijlocul unui scandal de proporții în lumea mondenă din România. Se pare că acest lucru nu ar fi fost tocmai în beneficiul ei, având în vedere gesturile pe care le-a făcut în ultimele ore.

Aceasta și-a închis contul de pe TikTok, o platformă pe care își petrecea foarte mult timp, unde posta videoclipuri sexy și unde l-ar fi cunoscut pe actualul ei iubit, Alex Ashraf. Din informațiile pe care Oana Zăvoranu le are, cei doi ar avea o relație de peste un an.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191