Vulpița și noul iubit lovesc din nou! De-a râsul-plânsul cum s-au afișat pe Internet

Vulpița și noul iubit lovesc din nou! De-a râsul-plânsul cum s-au afișat pe Internet

Telenovela Vulpița-Viorel aparține de domeniul trecutului, căci cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. În timp ce Viorel Stegaru are grijă de cei doi copii, întrucât cel de-al treilea Veronica l-a plasat în grija statului, ea își trăiește la maximum anii tinereții și se bucură de noua relație pe care o formează cu Cătălin Dumitru. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

De când s-a văzut „liberă de contract”, Vulpița nu s-a uitat înapoi, la familia pe care a abandonat-o. Dimpotrivă, a pășit încrezătoare spre viitor, ajungând să își refacă viața sentimentală. De atunci, a devenit mult mai activă în social media, acolo unde își ține fanii la curent cu activități din viața ei. 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Vulpița și Cătălin, din nou virali pe TikTok

Cătălin Dumitru este bărbatul cu care acum fosta parteneră de viață a lui Viorel Stegaru își împarte viața. Vulpița a fost totuși destul de rezervată în detalii, căci despre „bărbatul misterios” nu se știu prea multe, ci doar că este mult mai în vârstă decât ea.  

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cea mai recentă postare din mediul online îi înfățișează pe cei doi îndrăgostiți din confortul casei lor, cum se filmează pe un sunet devenit viral pe TikTok. 

Vulpița nu știe cine e tatăl celui de-al treilea copil 

Persoanele care s-au ocupat de Vulpița și i-au oferit o mână de ajutor i-au propus să meargă într-un centru, alături de copilul ei. Acestea au precizat și faptul că nu ar ști cine este tatăl micuțului, căci femeia le oferise mai multe nume. 

„Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are. Nu există un tată care să fie indicat de ea și să se încerce solicitarea acestuia în privința bebelușului. A spus clar că nu știe cine este. A dat un nume, două, dar i-am spus că aici nu merge cu ghicitul. Sigur nu este Viorel Stegaru, căci aceasta nu mai este împreună cu el de peste un an de zile. El și părinții lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi. Ea e un suflet necăjit, cum o știe toată țara.

Trebuie ajutată. DGASPC Vaslui i-a propus să meargă într-un centru, unde să fie împreună cu bebelușul, să stabilească o legătură emoțională cu el, devenind o mamă în adevăratul sens al cuvântului. Într-un târziu a acceptat, dar acum numai ea știe dacă face asta doar pentru că își dorește să fie alături de copil, ca o mamă normală, sau doar nu are unde sta, că au abandonat-o toți în jur”, au declarat persoane care s-au implicat în rezolvarea acestui caz, potrivit 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191