Trei zodii care se despart de partener în acest sfârșit de săptămână. Decizia îi ia prin surprindere

Trei zodii care se despart de partener în acest sfârșit de săptămână. Decizia îi ia prin surprindere

Trei zodii primesc o veste îngrijorătoare din partea astrelor. Ele se despart de partener la sfârșitul acestei săptămâni, oar problemele în dragoste le vor afecta și pe alte planuri. După o perioadă în care au avut parte doar de vești bune, a venit momentul ca lucrurile să se schimbe!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Luna octombrie se termină cu vești proaste pentru trei zodii din horoscop! Ele au parte de clipe de groază alături de partenerii lor, iar astfel ajung la despărțire.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În timp ce unii dintre ei aun presimțit că urmează acest moment, alții au fost luați prin surprindere de această veste. Nativii vor termina a doua lună de toamnă în lacrimi!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Trei zodii care se despart de partener în acest sfârșit de săptămână

Sfârșitul acestei luni va însemna și sfârșitul unei etape importante din viața a trei zodii din horoscop. Ele află că relațiile lor amoroase nu mai au nicio șansă, astfel că vor lua decizia de care s-au ferit mult timp.

În urma unor situații tensionate și certuri fără sfârșit, nativii decid în acest sfârșit de săptămână să meargă pe drumuri diferite.

Prima zodie din horoscop care se desparte de partener este zodia Taur. Acești nativi se vor confrunta cu probleme mari în relație, iar gândul că singuri ar fi mai fericiți îi face să ia decizii importante. A fost o perioadă grea pentru ei din punct de vedere emoțional, motiv pentru care au nevoie de o pauză lungă.

A doua zodie care rămâne singură începând cu acest sfârșit de aăptămână este zodia Berbec. Ei s-au gândit mult timp la această decizie, însă frica de singurătate i-a făcut să rămână într-o relație toxică. Dar lucrurile se schimbă după câteva discuții tensionate, în urma cărora vor ajunge la concluzia că nu vor fi niciodată fericiți alături de partenerii actuali.

Zodia care va fi luată prin surprindere

A treia zodie care primește vestea că relația lor amoroasă a luat sfârșit este zodia Rac. Nativii credeau că totul decurge perfect, însă partenerii lor îi iau prin surprindere când le mărturisesc că nu vor să mai continue relația. Urmează săptămâni cu lacrimi pentru raci, dar experiențele care îi așteaptă în viitor îi vor face să uite de probleme. Ei ăși vor regăsi fericirea alături de alte persoane.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191