Doliu în lumea teatrului din România! S-a stins din viață o actriță care a bucurat generații întregi

Doliu în lumea teatrului din România! S-a stins din viață o actriță care a bucurat generații întregi

Lumea teatrului din România, în doliu! O actriță care a bucurat generații întregi s-a stins din viață. Tristul anunț al trecerii acesteia în neființă a fost făcut de reprezentanții UNITER, pe pagina de Facebook.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

A murit Ileana Ploscaru! Marea actriță a debutat pe scena Teatrului Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca pe data de 24 februarie 1951, în spectacolul „Fântâna turmelor” de Lope Felix de Vega Carpio, în regia lui Ion Dinescu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ileana Ploscaru s-a stins din viață

Doliu în lumea teatrului din România! Marea actriță Ileana Pleoscaru s-a stins din viață. Reprezentanții UNITER au anunțat pe pagina de Facebook trecerea în neființă a acesteia.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Un mesaj care anunță că Ileana Pleoscaru nu se mai află printre noi a apărut și pe pagina de Facebook a actriței.

Cine a fost Ileana Ploscaru

Ileana Ploscaru a fost actriță a Teatrului de Stat din Constanța, evoluând în zeci de spectacole, precum „Scaiul” de Georges Feydeau (regia: Ion Lucian), „Titanic Vals” de Tudor Musatescu (regia: Cristian Sofron), „Trei surori” de Cehov (regia: Dominic Dembinski) și „Batrana si hotul” de Viorel Savin (regia: Iulian Enache).

Pentru cei 65 de ani de activitate, dintre care 55 pe scena teatrului constantean, Consiliul Local Municipal Constanta i-a acordat, la sfarsitul anului 2016, titlul de cetatean de onoare, scrie

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191