America Express, 31 octombrie 2023. Ce echipă a câștigat imunitatea mică. Au fost copleșiți de emoții: ”Abia așteptam”/ VIDEO

America Express, 31 octombrie 2023. Ce echipă a câștigat imunitatea mică. Au fost copleșiți de emoții: ”Abia așteptam”/ VIDEO

Echipa formată din Alexia și Aris Eram au câștigat imunitatea mică. Cei doi nu vor fi nominalizați la cursa pentru ultima șansă, astfel că sunt salvați. Totodată, vor avea cazarea asigurată la hotel, unde se vor întâlni cu Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

America Express aduce o mulțime de provocări pentru concureți. Aceștia au trecut prin probe dificile, iar o singură echipă a reușit să primească imunitatea și să se salveze de la cursa pentru ultima șansă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Alexia și Aris Eram au câștigat imunitatea

S-au luptat și au au trecut prin toate probele dificile pentru a câștiga imunitatea, iar acum se bucură de beneficiile obținute. Echipa formată din Alexia și Aris Eram au reușit să ajungă primii la Irina Fodor, astfel că au câștigat imunitatea mică. Ei nu vor putea participa la cursa pentru ultima șansă și au mai avut parte de încă o surpriză.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Concurenții au primit cazare la hotel, acolo unde se vor întâlni cu Iuliana Pepene și Sonia Simionov. Totodată, au primit și o sticlă de vin spumant pentru a sărbători reușita lor.

Cum au reacționat concurenții

Alexia și Aris Eram și-au dorit să câștige imunitatea de peste două săptămâni, iar acum a sosit momentul lor. Cei doi s-au luptat din greu, iar răsplata a fost pe măsură. Emoțiile i-au copleșit ce tineri și s-au bucurat nespus de mult.

Familia care i-a adus la Irina Fodor a așteptat să vadă rezultatul și s-au bucurat că au reușit să-i aducă în timpul cel mai scurt. Alexia Eram a spus cât este de fericită că vor dormi la hotel, iar venirea în Cali, capitala Salsa, a venit doar cu surprize frumoase.

CITEȘTE ȘI: America Express, 31 octombrie 2023. Alexia Eram a izbucnit în lacrimi în fața preotului. Ce dorință a avut concurenta: ”Ne-am rugat” / VIDEO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191