Rețetă de biscuiți de casă fragezi și aromați. Preparatul cu care îi vei surprinde pe cei dragi

Rețetă de biscuiți de casă fragezi și aromați. Preparatul cu care îi vei surprinde pe cei dragi

Ai nevoie să le pregătești celor dragi un preparat delicios și vrei să-i impresionezi, dar nu ai idee cu ce? Ei bine, nu-ți face probleme, deoarece noi îți sărim în ajutor și îți prezentăm rețeta de biscuiți de casă fragezi și aromați. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dacă nu mai vrei să cumperi biscuiți din comerț și vrei să-i prepari chiar la tine acasă, atunci noi îți vom prezenta o rețetă simplă și fără prea multe ingrediente. Trebuie să încerci măcar o dată acest preparat. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să te bucuri de un desert care îți va încânta papilele gustative!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ingrediente:

-2 linguri de zahăr pentru aluat

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

-230 gr de făină

-1 praf de sare

-8 gr de zahăr vanilinat

-1 linguriță de praf de copt

-coaja rasă de la o lămâie

-2 ouă

-100 gr de unt

-100 gr de smântână fermentată

-2-3 linguri de zahăr

-pentru decor: zahăr pudră

Mod de preparare:

Se cerne făina într-un bol, iar în ea se adaugă sarea, praful de copt, zahărul, untul și zahărul vanilinat. Se frământă totul foarte bine, până în momentul în care se obține un aluat sfărâmicios.

În aluat se adaugă un ou și smântâna și se amestecă foarte bine totul, până în momentul în care se obține un aluat omogen. Se acoperă aluatul cu un prosop de bucătărie și se lasă la temperatura camerei pentru aproximativ 15 minute.

Se întinde aluatul la o grosime de 5-7 milimetri. Se unge aluatul cu un ou bătut și se presară deasupra 2-3 linguri de zahăr. Se porționează aluatul în bucățele triunghiulare, iar biscuiții de casă se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se lasă spațiu între ei, pentru a nu se lipi unii de ceilalți.

Se bagă tava în cuptor la temperatura de 180 de grade Celsius pentru aproximativ 25 de minute. Se coc foarte bine, apoi se scot din cuptor și se presară peste ei zahăr pudră. Biscuiții de casă sunt gata de servit. Poftă bună!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191