OFICIAL: Ciucă a anunțat că NU merge pe liste comune cu PSD la niciun rând de alegeri

OFICIAL: Ciucă a anunțat că NU merge pe liste comune cu PSD la niciun rând de alegeri

Ideea listelor comune PSD – PNL a fost o poveste frumoasă. PNL a decis clar că va merge singur în alegeri. E mesajul tranșant pe care l-a dat Nicolae Ciucă liberalilor întruniți la Sinaia într-0 ședință cu liderii de filiale. Practic, conform unor informații pe surse, PNL va merge singur în alegeri.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vom avea candidati proprii la toate tururile de alegeri. Dupa alegeri discutam despre o posibila colaborare, coaliție de guvernare. Strategia PNL va fi să se distanteze de PSD și să aibă propria comunicare. Comunicarea se va face separat de PSD, a explicat Nicolae Ciucă, conform unor informații pe surse. Mai mult, liderul PNL nu va mai merge la evenimente împreună cu Marcel Ciolacu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Liberalii au discutat și despre europarlamentare, unde pe listă ar putea să se regăsească mai mulți actuali miniștri. Cel mai titrat candidat ar putea fi însă fostul șef al SRI, Eduard Hellvig, a cărui candidatură nu este confirmată deocamdată de PNL, însă nu este nici infirmată, ca dovadă că la mijloc sunte negocieri, nu simple speculații de presă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191